Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marek@
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:36 pm Temat postu: Encorton - pytania i odpowiedzi. |
|
|
witam serdecznie!!
Mam pewny problem, kiedy mialem 8 lat skierowano mnie do szpitala (mialem bardzo czeste krwotoki z nos- czesto karetka zabierala mnie do szpitala pewnej nocy stracilem 0.5 litra krwi przez sen) po badaniach w szpitalu lekarze wykryli u mnie Białaczke!! lekarze po wykryciu tej choroby zaczeli mi dawac leki, nie wiem co dokladnie dostawalem wiem tylko ze po 2 tygodniowym leczeniu okazalo sie ze zostaly pomylone wyniki i zamiast bialaczki mam inna chorobe nie wiadomo jaka!! mojej matce nie pozwolono zabrac mnie ze szpitala i odmawiano oddania karty choroby, pozniej po kolejnych 2 tygodniach wypisano mnie. moja matka poszla ze mna do innego szpitala gdzie wykryto u mnie przedawkowanie witamyny K, i ze podawano mi steryd o nazwie Encorton. w tamym szpitalu chcieli mi cos przypalac w nosie poniewarz mialem ciagle krwotoki z nosa. okazalo sie po badaniach w warszawie ze gdy by mi przypalili te naczynia w nosie mialbym wylew.
dzisiaj mam 21 lat czuje sie dobrze jak mlody bog bylem ostanio u lekarza i dowiedzialem sie ze moj lekarz patrzyl w moja karte i powiedzial mi ze jesli ktos przed 10 rokiem zycia bral dluzej Encorton powinien po uplywie 20 roku zycia zbadac sie na bezplodnosc.
prosze o jakies konkretne odpowiedzi. czy powinien sie zbadac?.
z Gory dziekuje.!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 7:16 pm Temat postu: |
|
|
No skoro powiedział zebyś się zbadał to na wszelki wypadek się zbadaj. Bedziesz miec pewnosc _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 11:47 pm Temat postu: |
|
|
Tylko pozabijać tych lekarzy... czy oni zawsze się musza mylić?!
Czasami prawie człowieka uśmiercą, a żaden z nich nawet "przepraszam" nie powie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 12:15 pm Temat postu: |
|
|
jezeli lekarz ci poradzil to idz dla pewnosci:) po co masz sie zamartwiac na zapas.... a co do poprzednich lekarzy to masakra:| niestety czesto sie zdazaja pomylki huh.... ale dobrze ze wszystko sie szczesliwie zakonczylo:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|