Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marcinooo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 1:05 am Temat postu: |
|
|
miałem podobny problem z napojami energetycznymi i wreszcie moja wątroba odmówiła posłuszeństwa. wspomagałem się nimi przez dłuższy czas i też mi smakowały, ale wreszcie przestały dawać początkowy efekt. teraz przerzuciłem się na dużo zdrowsze tabletki z yerba mate, które mają takie samo działanie jak red bull, a nie mają takiego negatywnego wpływu na moją wątrobe. nazywają sie koenade forte i polecam tym którzy chcą "rzucić" energetyki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Laluna Zbanowany
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 8:16 pm Temat postu: |
|
|
Pozwolę sobie włączyć się w rozmowę
obilo mi się o uszy że actimel zostal wycofany ze sprzedazy w kilku krajach Europy.
RedBull - nie jest tajemnica jak szkodliwy jest dla zdrowia (jednym ze składników jest tauryna- wyciąg z byczych jąder )
ale nie dajmy się zwariować. Znam dużo suplementów diety, które poprawiają wydajność psychiczną i fizyczną nie ingerując aż tak bardzo w zdrowie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marcinooo
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 11:18 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie suplement, o którym pisałem naprawde pomaga, nie tylko w sile fizycznej, ale też w koncentracji,a przy raczej nie ma efektów ubocznych (przynajmniej ja takowych nie odczuwam) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 11:47 pm Temat postu: |
|
|
co Wy oboje nie powiecie... ;] _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Laluna Zbanowany
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 9:59 pm Temat postu: |
|
|
wszystko co sztuczne lub modyfikowane czy przetwarzane nie jest pozytywne dla zdrowia, może co najwyżej być pozytywne dla samopoczucia. Jednak stosowane z rozwagą nie muszą odrazu rozsadzać wątroby. Słowem wszystko ok, ale z umiarem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kawuszczyn Zbanowany
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 3:36 am Temat postu: |
|
|
Laluna napisał: | RedBull - nie jest tajemnica jak szkodliwy jest dla zdrowia (jednym ze składników jest tauryna- wyciąg z byczych jąder ) |
Ale im tutaj reklame zrobimy hie hie
No to siup Red Bull'a . . . byku z . . . plastiku!
Kod: | Ja pijam sobie ot tak bez wysiłku nawet 4 dziennie |
Puszka to ma chyba 250 ml? Czyli przyjmujesz 2000 pustych kalorii i ociazasz swoj zmeczony (zapewne) organizm dodatkowo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidia81
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Ja uważam ,że w nadmiarze jest szkodliwy.Jeśli chodzi o moja osobę to po jednym jest mi już niedobrze,dlatego już ich nie pijam.Wydaję mi się ,że na każdego inaczej działa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kowal swego losu
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:11 am Temat postu: |
|
|
oooo zgrozo ! to przerazajace co napisales arti ale taka jest prawda i ludzie powinni w koncu przejrzec na oczy bo te wszystkie koncerny sra...ą na to czy zejdziemy na zawał serca czy raka od ich produktów- dla nich ważny jest zysk! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
new power 12
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 12:09 pm Temat postu: |
|
|
Powinni reklamować towary mówiąc o szkodliwych działaniach i wtedy byśmy się przekonali ile osób by to kupowało hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 7:49 pm Temat postu: |
|
|
polowe postow bym musial usunac..
placzecie jakie to szkodliwe ale nikt nie naipsal niepozadanych efektow
wiadomo jak ktos saczy po 10-15 to niech sie liczy ze skutkai ubocznymi
choc..
ja pilem 12 dziennie i ?nic
trzecia noga ine urosla, glowa nie odpadla.. zgrozo jestem nieznicszczalny go od stycznia wale sterydy
Laluna napisał: |
ale nie dajmy się zwariować. Znam dużo suplementów diety, które poprawiają wydajność psychiczną i fizyczną nie ingerując aż tak bardzo w zdrowie. |
np ?co magnez ?
zejdzcie ludzie na ziemie, jesli cos daje kopa szkodzi.
red bule nie szkodza bo wycofano by je ze sprzedazy.
jak napisalem pilnuje profilaktyki na saa i chlejeje red bule litrami cisnienie mam ksiazkowe, badania krwi ksiazkowe, cholesterol ksiazkowy, cukier i serce w nirmie
Cytat: | miałem podobny problem z napojami energetycznymi i wreszcie moja wątroba odmówiła posłuszeństwa. wspomagałem się nimi przez dłuższy czas i też mi smakowały, ale wreszcie przestały dawać początkowy efekt. teraz przerzuciłem się na dużo zdrowsze tabletki z yerba mate, które mają takie samo działanie jak red bull, a nie mają takiego negatywnego wpływu na moją wątrobe. nazywają sie koenade forte i polecam tym którzy chcą "rzucić" energetyki. |
oo co Ty nie powiesz wszystkie gazowane napoje maja negatywny wplyw na watrobe.. nie pijemy gazowanych napojow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|