Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:32 pm Temat postu: Eutyrox
Witam.
Jestem 4 lata po operacji tarczycy.
Zażywam eutyrox i ciągle mam złe samopoczucie. Szukałam pomocy już u wielu specjalistów jednak nie ma żadnej poprawy.
Kilka z moich znojomych odstawiło lek i widać dużą poprawę samopoczucia jednakże ja boję sie nawrotu choroby.
Dodam że mój stan zdrowia nie pozwala mi czasem wstać rano z łóżka a jeśli sięjuz podniosę to z wielkim trudem.
Jeśli macie jakieś doświadczenia z odstawianiem leku lub potraficie coś doradzić to bardzo proszę opomoc.
Z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam
Powrót do góry
anialbn
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 10:17 pm Temat postu: ???????
Nikt nic nie wie na ten temat?
Poszukuje pomocy już od bardzo dawna i myślałam że na tym forum ktoś miał lub po prostu słyszał o takich przypadkach których jest przeciez mnostwo i coś pomoże ale sie chyba myliłam.
Powrót do góry
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 10:41 pm Temat postu:
a pytałaś się lekarza o skutki odstawienia i o swoich dolegliwościach? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci"
Powrót do góry
anialbn
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 9:43 pm Temat postu:
Rozmawialam z wieloma lekarzami na ten temat Oni twierdza ze to nie od lekow i zeby szukac przyczyn gdzie indziej ale nik nie potrafi powiedziec gdzie Leczona mnie nawet lekami na depresje ale po nich czulam sie jeszcze gorzej Nie chca mi odstwic lekow bo twierdza ze choroba sie wroci i bede czuc sie jeszcze gorzej Od czterech lat chodze od lekarza do lekarza i nic Jedynie co sie zmienia to moje samopoczucje oczywiscie na gorsze [/list]
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Leki
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1