Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 1:32 am Temat postu: Fryzjer- czyli jak się ściąć? |
|
|
Mam taki problem Włosy jakie mam każdy wie ( wątek Ujawnij się ). Teraz włosy mam do ramion. Chcę coś z nimi zrobić i teraz pytanie do was drogie panie. Chciałbym mieć dłuższe włosy ale mieć na głowie jakiś "mysz masz" żeby było coś innego.
Tak wyglądałem jak zaczynałem przygodę z długimi włosami Tak też planuję się ściąć. Nie wiem czy będzie ok
Proszę o opinie
Może macie inne propozycje jakieś zdjęcia etc
----edited by emilka----
przeniosłam temat do odpowiedniejszego działu
Ostatnio zmieniony przez Zibi dnia Nie Sie 03, 2008 12:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 12:08 pm Temat postu: |
|
|
A może po prostu zapytaj swoją dziewczynę? To Ci zaoszczędzi wielu kłopotów w przyszłości, zaufaj mi _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 12:36 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie, przyłączam się do propozycji Karioki, w końcu to jej się masz podobać a nie nam prawda?
Ale jak już mam coś doradzić to albo bym je troszkę pocieniowała, albo w ogóle się ich pozbyła.
Nie mówię żeby od razu całkiem krótkie sobie zafundować tylko takie np. 5-cio centymetrowej długości, z boku troszkę krótsze i ten czubek tak fajnie byś mógł sobie odrobinką żelu zawsze pod modelować Taka moja mała wizja twórcza Mnie osobiście sie podoba taka fryzurka, ale wracam do punktu pierwszego - najlepiej zapytaj o zdanie swoją dziewczynę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 4:52 pm Temat postu: |
|
|
No mówi że tak jak ma na fotce wyżej tak jej się podoba... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 5:25 pm Temat postu: |
|
|
No to się tak obetnij no chyba że tobie się nie podoba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 5:40 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem najlepiej wyglądasz w obecnej fryzurze
na Twoim miejscu nie zmieniałabym jej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 5:48 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny maja racje, zapytaj swojej kobiety kazda z nas ma inny gust, ja np. nie lubie facetow w dlugich wlosach wiec nie moge ci nic doradzic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 5:52 pm Temat postu: |
|
|
a ja uwazam ze powininenes je sciac na krotko i juz ale przylaczam sie do wypowiedzi kolezanek ze zdanie koncowe nalezy do Twojej dziewczyny... pozdrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nedrin
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 7:40 pm Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: | przylaczam sie do wypowiedzi kolezanek ze zdanie koncowe nalezy do Twojej dziewczyny... |
Zdanie końcowe? Do dziewczyny? Bez jaj. Dziewczyna nie może decydować o tym, co będzie miał na głowie. To nie manekin, więc nie mówcie w taki sposób! Doradzić, zasugerować - owszem, ale zdanie końcowe, to należy wyłącznie do niego.
A tak już zupełnie serio, to osobiście polecam przejść się do salonu i zwyczajnie stwierdzić, że ma się ochotę na odmianę i żeby Pani sama coś zaproponowała. Krótka lista pytań i odpowiedzi, i będzie wiedziała, co lubisz, a czego nie.
Ważne by wybrać odpowiedni salon. Jak to zrobić? Udać się do tego, gdzie jest najwięcej ludzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 8:04 pm Temat postu: |
|
|
Nedrin no tak kolejny facet który za wszelką cene chce wszystkim pokazać ze ma jaja. Ahh.. nie ważne.
I nie chodziło nam oto żeby to jego dziewczyna ostatecznie zadecydowała co będzie miał na głowie, tylko zeby to ona mu DORADZIŁA bo to w końcu jej się ma podobać a nie nam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|