Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maxior
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 11:40 pm Temat postu: Gdy penis zawodzi w najwazniejszym momencie.... |
|
|
Sprawa wyglada u mnie tak: W trakcie ry wstepnej wszystko jest ok, mam erekcje... jednak w momencie gdy mam wprowadzic penisa do pochwy, zaczyna sie problem bo on poprostu "flaczeje" nie wiem czym jest to spowodowane, bo sa momenty ze tak sie dzieje a sa takie ze wszysko jest w pozadku i moge zaspokoic zarowno partnerke jak i siebie..
Sadze ze powinienem zgłosic sie do lekarza,ale teraz pojawia sie pytanie do jaiego.. ?? Urologa,Androloga czy moze Sexuologa.. ??
Czy moze jednak bede mogł uniknac wizytu u specjalisty, bo przyznam sie szczerze ze jest to dla mnie troche krepujace... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinosweratu Gość
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 1:15 am Temat postu: Re: Gdy penis zawodzi w najwazniejszym momencie.... |
|
|
Witaj. Jeżeli krępująca jest dla Ciebie wizyta u specjalisty, spróbuj czegoś naturalnego. Ja polecam "Libidoforte". naturalny środek roślinny w kapsułkach uzdrawiający życie seksualne!!! To naprawdę działa na "sflaczałe" momenty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wesołek Gość
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 1:54 am Temat postu: Re: Gdy penis zawodzi w najwazniejszym momencie.... |
|
|
Tinosweratu napisał: | . Ja polecam "Libidoforte". naturalny środek roślinny w kapsułkach uzdrawiający życie seksualne!!! |
to moze bys cos wiecej o tym napisal...co , jak gdzie itd??
pozdrowka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
k-a-s-i-e-n-k-a69
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 3:23 pm Temat postu: |
|
|
a ja Ci poradze:
-mniej sie stresowac
-nie myslec o tym
-poprosic partnerke zeby swoimi dlonmi podtrzymala "go" przy zyciu zanim nie wejdziesz
Moj chlopak tez czasami ma takie wpadki i wiem jakie to wkurzajace,ale wiemy tez,ze od czasu do czasu to normalne (np.wtedy,gdy mial kiepski dzien,albo po alkoholu,ktory pije bardzo rzadko). Ja sie staram pomoc jak tylko moge i zazwyczaj moja pomoc skutkuje. Moze to malo medyczne porady,ale psychiczne podejscie do problemu tez jest wazne. Pozdrawiam i zycze sztywnosci :D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Mało medyczne ale za to bardzo skuteczne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kuku Gość
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 9:35 pm Temat postu: |
|
|
hmm 50zł za jedną tabletke to troche sporo jak dla osoby niepracujacej ale czego sie nie robi dla.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|