Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaaaaasia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 1:13 am Temat postu: gdy zajmuje sie mna, jego penis opada..??? :( |
|
|
czesc dziewczyny..
mam pewniem problem ktory nie daje mi zyc..
wczesniej chlopak nie chcial robic mi dobrze ze tak potocznie to nazwe. Poprostu sex i tyle. kiedy o tym z nim rozmawialam, stara sie robic dla mnie wszystko. Tylko powiezcie mi dziewczyny, czy to normalne kiedy caluje mnie tam, i zajmuje se mna troche dluzej, ale nie tak bardzo, naprawde nie, poprostu... jemu penis opada... i od nowa musze go ... wiecie, poprostu jest miekki... Przestaje miec ochotre kiedy zajmuje sie mna? to normalne? to moj pierwszy partner dlatego nie wiem co myslec... nie powinien byc ciagle w gortowosci?? ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 1:56 am Temat postu: |
|
|
To normalne ze robi się miękki. Najpierw jest poddawany dość intensywnym pieszczotom, a tu nagle tylko doznania wzrokowe Nie masz się czym przejmować
Może spróbuj najpierw rozbudzić partnera do zabawy pieszczotami całego ciała anie samego penisa, później niech zajmie się Tobą a dopiero na końcu "postaw Go" i przejdźcie dalej
Powinno zadziałać _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaaaaasia
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 2:10 am Temat postu: |
|
|
dzieeeekuje.. kamien z serca mi spadl... dziekuje.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Żanetka_28149
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 4:11 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie nie martw się u mnie było tak samo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mcz
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Bardziej skupia się na Tobie niż na sobie, chce zadowolić Ciebie przez co nie dba o siebie , to tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iloonka
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 9:06 pm Temat postu: |
|
|
To normalne, mój pierwszy też czasem tak miał na początku. Dokładnie, tak jak napisała mcz. Jeśli jesteś jego pierwszą kobietą, to może sie na początku troche stresować, skupia sie bardzo na Tobie, obserwuje, czy Tobie jest dobrze. Z czasem mu to raczej przejdzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|