Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kolędra
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Mar 24, 2019 8:03 pm Temat postu: Ginekologia estetyczna w Krakowie |
|
|
Potrzebuje namiarów na dobrego specjaliste od ginekologii estetycznej w Krakowie.
Kogo polecicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia399
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2019 12:06 pm Temat postu: Re: Ginekologia estetyczna w Krakowie |
|
|
Kolędra napisał: | Potrzebuje namiarów na dobrego specjaliste od ginekologii estetycznej w Krakowie.
Kogo polecicie? |
Nie wiem na jakich zabiegach Ci konkretnie zalezy ale polecam zapisanie sie od kliniki medycyny estetycznej Cliniqmed. W klinice wykonywane są zabiegi z zakresu medycyny estetycznej oraz pracują tam doświadczeni specjaliści.
Wykonywałam tam 2 lata temu jeden zabieg. Nie chcę tutaj pisać na temat tego jaki był to zabieg bo jest to jedynie moja prywatna sprawa ale jestem bardzo zadowolona z efektu .
https://cliniqmed.pl/oferta_categories/ginekologia-estetyczna/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monikson
|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2019 2:04 pm Temat postu: |
|
|
Ja polecam Intima Clinic i szczególnie doktora Tomasza Bastę. Zdecydowałam się u niego na kilka zabiegów, zaczęłam od nietrzymania moczu, a potem dowiedziałam się jeszcze o kilku. Całkowicie odmieniło to mój komfort, więc po prostu polecam Podrzucam linka jakby co:
https://intimaclinic.pl/oferta/ginekologia-estetyczna/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lilianka
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2019 8:23 pm Temat postu: |
|
|
tez szukam dobrej kliniki... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2019 12:46 pm Temat postu: Re: Ginekologia estetyczna w Krakowie |
|
|
Kolędra napisał: | Potrzebuje namiarów na dobrego specjaliste od ginekologii estetycznej w Krakowie.
Kogo polecicie? |
BONA DEA Medycyna Estetyczna Kraków |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tartarelka
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2019 8:27 pm Temat postu: |
|
|
No to może klinika Dermed? Ja co prawda miałam kilka zabiegów u nich w Katowicach ale Kraków tez znam (tam mają drugi gabinet). Bardzo dobra opieka i fajne ceny, nie pozalujesz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|