Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ginekomastyk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2006 5:57 pm Temat postu: Ginekomastia a masci |
|
|
Witam!
Mam 19 lat, ginekomastia moze wystapic u 13/14 latkow i przechodzi, jednak mi nie przeszla, myslalem ze to otylosc wiec staralem sie chudnac ale dawalo to niewielkie efekty, sutki mam powiekszone i czesto nabrzmiale. Podobno istnieja masci takie jak naproxen i chcialbym sie dowiedziec czy to cos daje w tak zaawansowanej ginekomastii, czy tylko wczesnie po wykryciu i przy niewielkiej? Moze to zabrzmi smiesznie (mimo ze dla mnie nie jest) ale gdy sie schyle to mam piersi jak kobieta z afryki. Prosze o pomoc, bo coraz bardziej nie daje mi to zyc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Słowik Gość
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 4:07 pm Temat postu: Andractim |
|
|
Wiesz dobrym sposobem na zwalczenie tych sutkow jest uzywanie zelu "Andractim" nie zakupisz go w polsce w aptece no chyba ze przez internet jego cena to od 150-200zl , zel ten jest bardzo dobry po wcieraniu go w sutki za jakies dwa tygodnie masz juz normalne cycki,najlepiej jeszcze jest wspierac ten zel witamina b6 ktora wspomaga tez zel i szybciej znika ci ginekomastia.Mowie ci warto sprobowac ja stosuje i juz widac skutki.Zaufaj mi jak nie wierzysz to sobie poczytaj w internecie o tym zelu.pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fan Gość
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 5:10 pm Temat postu: andractim gel |
|
|
---- edit by Paweł:
Treść postu skasowana, forum nie jest miejscem sprzedaży czego kolwiek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marcin_
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 5:07 pm Temat postu: Andractim |
|
|
czy ta masc jest napewno skuteczna i bezpieczna moglby sie ktos wypowiedziec kto uzywal ja i przeszlo mu........czy ta masc mozna stosowac w wieku 17 lat?????nie powoduje zadnych zmian chormolanlnych??????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
CYCU Gość
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 12:19 am Temat postu: |
|
|
Mam 17 lat i po zastosowaniu 2 tubek zmniejszył się tylko portfel a cycki jaki były takie są ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|