Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Glisty w kale

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandrusia1989

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 27, 2006 11:52 am    Temat postu: Glisty w kale Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie odnosnie przewodu pokarmowego jakis czas temu mialam silne bole trzustki i żoładka okazalo sie ze to przez tabletki ktore bralam odstailam je i wszystko jest w normie z teo powodu robili mi rozne badania bylam u gastroenterologa lekarka zrobila badania i wyszlo mi ze mam wysoki wynik eozynofili ponad 14 a granica to 1-5 kazano mi zrobic nastepne badania na glisty ludzkie i IgG Toxocara i wlasie zauwazyla ze od tego czasu w kale pojawily sie takie male nitki czhyba glisty powiedzcie mi od czego to moze byc ja jestem bardzo ostrozna myje wazywa i owoce ktore zjadam nie jadam surowych mies powiedzcie od czego to jest???

------------edit by drapaka---------------
Temat zmieniłam. Proszę nadawać taki temat aby odzwierciedlał co jest zawarte w poście.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
comet

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 05, 2007 6:02 pm    Temat postu: jak tam robaczki? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak tam robaczki, masz je jeszcze?
Ogólnie nie leczenie tej przypadłości odbija się na stanie zdrowia, nie dość, ze jesteśmy okradani z kalorii, to jeszcze zatruwani toksynami wytwarzanymi przez te pasożyty.
Z taka przypadłością należy zgłosić się do lekarza, który zaordynuje odpowiednią kuracje polegającą na podaniu dawki leku (trucizny).
Oczywiście na receptę (Parantellum - chyba się nazywa).
Co ważne najlepiej aby kuracje przeszła cała rodzinka, bo każdy z domowników może stać się nosicielem.
Nawet chłopak... .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1