Forum medyczne
-> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
Sandrusia1989
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 11:52 am Temat postu: Glisty w kale
Mam pytanie odnosnie przewodu pokarmowego jakis czas temu mialam silne bole trzustki i żoładka okazalo sie ze to przez tabletki ktore bralam odstailam je i wszystko jest w normie z teo powodu robili mi rozne badania bylam u gastroenterologa lekarka zrobila badania i wyszlo mi ze mam wysoki wynik eozynofili ponad 14 a granica to 1-5 kazano mi zrobic nastepne badania na glisty ludzkie i IgG Toxocara i wlasie zauwazyla ze od tego czasu w kale pojawily sie takie male nitki czhyba glisty powiedzcie mi od czego to moze byc ja jestem bardzo ostrozna myje wazywa i owoce ktore zjadam nie jadam surowych mies powiedzcie od czego to jest???
------------edit by drapaka---------------
Temat zmieniłam. Proszę nadawać taki temat aby odzwierciedlał co jest zawarte w poście.
Powrót do góry
comet
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 6:02 pm Temat postu: jak tam robaczki?
Jak tam robaczki, masz je jeszcze?
Ogólnie nie leczenie tej przypadłości odbija się na stanie zdrowia, nie dość, ze jesteśmy okradani z kalorii, to jeszcze zatruwani toksynami wytwarzanymi przez te pasożyty.
Z taka przypadłością należy zgłosić się do lekarza, który zaordynuje odpowiednią kuracje polegającą na podaniu dawki leku (trucizny).
Oczywiście na receptę (Parantellum - chyba się nazywa).
Co ważne najlepiej aby kuracje przeszła cała rodzinka, bo każdy z domowników może stać się nosicielem.
Nawet chłopak... .
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1