Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czeslawniemen
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 8:56 pm Temat postu: Glupie krostki ;/ problem |
|
|
Ostatnio zauwazylem , że wyskoczyła mi jakaś czerwona wysypka na rzołędziu tak w dolnej okolicy ;/ (troche swedza)
i mam pytanie jak to wyleczyc ? samo zniknie czy musze isc do lekarza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 10:36 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej skonsultować się z lekarzem Możesz najpierw udać się do lekarza rodzinnego,może bedzie wiedział co to za wysypka,a jeśli nie,to na pewno wyśle Cię do wenerologa.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czeslawniemen
|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 12:06 pm Temat postu: |
|
|
aj juz znklo ale teraz zeszla mi troche skora z zoledzia i przy sciaganiu troche boli grrr ale raczej powina urosnac nowa :] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 11:43 am Temat postu: |
|
|
czeslawniemen napisał: | aj juz znklo ale teraz zeszla mi troche skora z zoledzia i przy sciaganiu troche boli grrr ale raczej powina urosnac nowa :] |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 11:44 am Temat postu: |
|
|
i co dalej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 9:09 pm Temat postu: |
|
|
witam, mam podobny problem. Na spodzie penisa i mosznie pojawily mi sie dziwne krosty, koloru bialego (cos jakby trądzik!!!). jak probowalem to wycisnac to cholerstwo bolalo jak nie wiem dbam o higiene osobista ale nie wiem skad sie to wzieło. moze to sprawa pocenia sie genitaliow albo jest to zwiazane z dojrzewaniem...
pomórzcie, plis |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mlody
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 1:35 am Temat postu: |
|
|
też kiedyś przez to przechodziłem i nie jest to nic szkodliwego. Spowodowane to było prowdopodobnie zaniedbaniem higieny gdyz wyskoczyło mi to na wakacjach na wsi (gdzie raczej cieżko jest od ciepłą wode i prysznic) wystraszyłęm sie cholernie moje czarne myśli mówiły mi że będe mi musieli amputować kolege porozmawiałem z tatą na ten temat i poradził abyśmy przeczekali pewien czas a co najwyzej później udali sie do lekarza. O ile dobrze pamiętam po tygodniu nie było śladu po wysypce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czeslawniemen
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 2:04 pm Temat postu: |
|
|
ta mi tez gdzies po tyogodniu zniklo ale teraz nastepna dziwna akcja
na doel rzoledzia zaczyna rosnac jakby druga skora hm? dlaczego ? i co jest nie tak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|