Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga xs Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 12:49 am Temat postu: |
|
|
Napewno Twoja dziewczyna NIE jest w ciazy,a ten sluz to tak jak juz dziewczyny pisaly to raczej objawy grzybicy,badz jakiegos zapalenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
piotr20
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 12:53 am Temat postu: |
|
|
Z jednej strony sie ciesze ze to nie ciaza a z drogiej sie martwie o dziewczyne czy to jest nie grozne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 1:03 am Temat postu: |
|
|
Napewno nie jest to nic groznego,dostanie pewnie jakies globulki i po paru dniach wszystko wroci do normy.Tylko nie powinienes teraz odbywac stosunkow bez zabezpieczenia,bo moze to przejsc na Ciebie,oczywiscie,jesli to grzybica,albo cos podobnego.
Ja kiedys tez mialam podobne objawy i okazalo sie,ze to zwykle zapalenie,dostalam globulki dopochwowe,a moj partner jakies tabletki do lykania. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
piotr20
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 1:08 am Temat postu: |
|
|
Nio to fajnie. tylko jeszcze musze ja przekonac zeby poszla do ginekologa bo ona strasznie sie boi ma jakies opory tak to mi tlumaczy. Juz prawie sie namyslila zeby isc i nagle sie rozmyslila juz nie wiem jak mam ja przekonac A to moglo powstac od robienia dorze palcami? czy moga tez byc inne powody tej infekcji? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 1:26 am Temat postu: |
|
|
Jak najbardziej,ze moglo,wystarczylo,ze miales nie umyte rece,moze byc spowodowane niedokladna higiena,ale najlepiej jak pojdziecie do lekarza,to wtedy bedzie wszystko jasne,co i od czego.Namow ja koniecznie na wizyte,bo to trzeba wyleczyc,bo pozniej moze dojsc do jakiejs choroby. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
piotr20
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 1:29 am Temat postu: |
|
|
Ja to rozumiem i napewno ja namowie. Dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam dobranoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|