Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Grodkowaty sluz co oznacza??

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 17, 2007 12:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno Twoja dziewczyna NIE jest w ciazy,a ten sluz to tak jak juz dziewczyny pisaly to raczej objawy grzybicy,badz jakiegos zapalenia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
piotr20

PostWysłany: Sro Sty 17, 2007 12:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z jednej strony sie ciesze ze to nie ciaza a z drogiej sie martwie o dziewczyne czy to jest nie grozne? Sad
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 17, 2007 1:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno nie jest to nic groznego,dostanie pewnie jakies globulki i po paru dniach wszystko wroci do normy.Tylko nie powinienes teraz odbywac stosunkow bez zabezpieczenia,bo moze to przejsc na Ciebie,oczywiscie,jesli to grzybica,albo cos podobnego.
Ja kiedys tez mialam podobne objawy i okazalo sie,ze to zwykle zapalenie,dostalam globulki dopochwowe,a moj partner jakies tabletki do lykania.
Powrót do góry
piotr20

PostWysłany: Sro Sty 17, 2007 1:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nio to fajnie. tylko jeszcze musze ja przekonac zeby poszla do ginekologa bo ona strasznie sie boi ma jakies opory tak to mi tlumaczy. Juz prawie sie namyslila zeby isc i nagle sie rozmyslila juz nie wiem jak mam ja przekonac Sad A to moglo powstac od robienia dorze palcami? Sad czy moga tez byc inne powody tej infekcji?
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 17, 2007 1:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak najbardziej,ze moglo,wystarczylo,ze miales nie umyte rece,moze byc spowodowane niedokladna higiena,ale najlepiej jak pojdziecie do lekarza,to wtedy bedzie wszystko jasne,co i od czego.Namow ja koniecznie na wizyte,bo to trzeba wyleczyc,bo pozniej moze dojsc do jakiejs choroby.
Powrót do góry
piotr20

PostWysłany: Sro Sty 17, 2007 1:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to rozumiem i napewno ja namowie. Dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam dobranoc
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2