Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mmisiek11
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 29, 2013 9:07 pm Temat postu: Grzybica zoledzia? |
|
|
Cześć na forum jestem nowy mam 16 lat.
Pisze tutaj ponieważ nie wiem co mi jest ,Od dosyć długiego czasu na zołedziu pojawiły sie przebrawienia,(czerwone)z tego co pamietam raz zszedł mi mały kawałeczek naskórka nie wiem czy to grzybica,nie swedzi nie piecze ,Po rozmowie z rodzicami,Przełamałem sie zeby to zrobić ze strachu,bo czytałem ze grzybica nieleczona moze miec złe skutki, i od dzisiaj zaczełem uzywac masci jakiejść na C Cotrimazolum czy cos takeigo, Mam tez dużo krostek na powieżchni penisa i moszny, nie seedza nie bolą mam je odkad pamietam chyba od 8smego roku zycia, to sa chyba prosaki ale najbardzije interesuje mnie czy mam grzybice zołędzia czy nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Astiz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Sie 30, 2013 8:38 am Temat postu: |
|
|
Grzybica żołędzia to czerwona nieco wypukła plama, mogąca się sączyć i swędzieć. Czasem widywane są też pęcherzyki lub obecność białawej, nieprzyjemnie pachnącej wydzieliny.
Mówisz, że masz czerwoną plamę i schodziła Ci skóra - to może być objaw grzybicy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmisiek11
|
Wysłany: Pią Sie 30, 2013 3:09 pm Temat postu: |
|
|
Kompletnie nic nie swedzi ani nie piecze, nie pojawia sie tez ta wydzielinia, moze to otarcie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kondzio
|
Wysłany: Wto Wrz 03, 2013 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Nikt tutaj nie udzieli Ci konkretnej odpowiedzi. Ja na przykład leczyłem taką grzybicę przez dłuzszy czas. Dopiero po kilku miesiącach dobry dermatolog przepisała mi trioxal i to pomogło. Idź do lekarza, to najprostszy sposób, żeby wszystkiego się dowiedzieć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|