Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Gula...?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ledares

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Gru 03, 2006 9:59 pm    Temat postu: Gula...? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Mam małe pytanie.Wczoraj kochałem się ze swoja dziewczyną.Na drugi dzień moja dziewczyna powiedziala ze ledwo co włożyła tampona bo wewnątrz ma jakąś gule.Dzis ta gula jest troche mniejsza ale ledwo co palca mogła włożyc.Wiecie co sie moglo stać??

Gula nie boli ale jest strasznie twarda
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Gru 04, 2006 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm.. ja mysle ze ten problem powstal z tego ze twoja dziewczyna przybrala zla pozycje i sie nei rozluznila podczas wkladania tampona.. ( ale moge sie mylic) anatomiczny ksztalt macicy to przodozgiecie nie jest ona polozona prosto i dlatege czasmi wlozenie tampona sprawia klopot, tez czesto tak mam Smile ale mozelwie ze jest to cos innego wiec radzilabym wizyte u lekarza Smile pozdrawiam
Powrót do góry
ledares

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 05, 2006 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj chyba nie jest jak mówisz bo gula już była zanim włożyła tampona, musiało w nocy napuchnąć ale już powoli wraca wszystko do normy wiec jednak chyba było za ostro w nocy.. Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1