Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domofon123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 2:18 am Temat postu: Guzek na gruczole sutkowym-mężczyzna. |
|
|
Dobry wieczór. Wczoraj wyczułem bolesny guzek w lewym sutku który znajduje się zaraz nad brodawką sączy się z niego przy naciśnięciu niewielka , śladowa ilość ropy bądź innej wydzieliny jednak tylko z tkanki skórnej sutka ponieważ guzek cały czas jest taki sam gdy nie dotykam go boli mniej lecz cały czas przypomina o sobie. Mam 19 lat więc okres dojrzewania myśle że mam ku końcowi. W mojej rodzinie moja babcia od strony Matki umarła na złośliwego nowotwora piersi, wiem że rak gruczołu sutkowego występuje także u mężczyzn,lecz o wiele rzadziej chciałbym się dowiedzieć do jakiego specjalisty mam się udać?
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 12:01 pm Temat postu: |
|
|
mammografia i biopsja. może to nic groźnego, ale w takich sprawach lepiej szybciej zadziałać niż zwlekać. lekarz chyba onkolog. jak nie, to niech ktoś mnie poprawi. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domofon123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 3:37 pm Temat postu: |
|
|
Czy mammografie wykonuje się także u mężczyzn? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 4:02 pm Temat postu: |
|
|
czasami, ale w sumie rzadko (ze względow technicznych ) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|