Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
apam
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 2:03 pm Temat postu: Guzek na lewej stronie karku |
|
|
Witam,
Ostatnio meczy mnie guzek, ktory pojawil sie na prawej stronie karku. Nie jest to naskorny guz, ale podskorny powstaly na miesniu. Ma wymiary 0,5cm x 1 cm. Przy nacisku na niego odczuwam silny bol, ale takze przy ruszaniu glowa w kazda strone. Co to moze byc ? Moze to dlatego ze czasami "strzelam" kosciami karku, co moglo zaowocowac naderwanym lub zerwanym sciegnem ? Prosze o pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 3:08 pm Temat postu: |
|
|
ja obstawiam na węzeł chłonny. Może jestes przeziembiony? albo osłabił ci sie organizm.
Ja przynajmniej mam tak, że nawet gdy mnie boli ząb, to węzeł chłonny na karku z odpowiedniej strony powiękasza sie i boli. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
apam
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 5:09 pm Temat postu: |
|
|
No wlasnie nie jestem przeziebiony ani nic. codziennie wpierniczam witamine C i czosnek. Zeby tez mam wyleczone(jak narazie). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 12:46 pm Temat postu: |
|
|
ja tez stawiam na wezel chlonny... mi sie tez czasem powiekszy z byle powodu, a o infekcji w organizmie nie muszisz wiedziec, po prostu nie masz obajwow tylko wezel chlonny sie powieksza... za jakis zcas powinien zniknac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iwa Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 12:05 am Temat postu: |
|
|
witam, ja miałam takie coś, to taki guzek, przy dotyku bolesny. U mnie nastąpiło to po tym jak 10 kg szafka spadła mi na głowę i nastąpiło przesunięcie kręgów szyjnych. Lekarz stwierdził, że to podskórny krwiaczek się zrobił. Tak musiało być, to nie groźne, zniknęło po ok 2 latach. Myślę, że przez to "strzelanie" mogło cośpodobnego u CIebie wystąpić.
Pozdrawiam _________________ Nie poddaj się... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|