Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
chory
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 15, 2013 9:06 pm Temat postu: Guzek na szyij po prawej stronie? |
|
|
Witam.Miałem małą chrostkę pod skórą prze 5 lat i teraz mi się to powiększyło i zrobił się z tego guzek który mnie boli i jest zaczerwieniony i byłem u lekarza rodzinnego i wysłał mnie do chirurgia ogólnego i jestem umówiony na wycięcie na wtorek.I nie wiem co to jest znajomy miał takie coś samego na brzuchu to lekarz chirurg powiedział mu że mięśniak.Ale nie wiem czy to samo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Pon Lis 18, 2013 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Dostałaś skierowanie do chirurga właśnie po to, żeby ustalić konkretną diagnozę. Czy to mięśniak? Trudno ocenić, ponieważ nawet lekarz znający nie potrafił konkretnie na to odpowiedzieć, dlatego musisz wykazać się na razie cierpliwością i czekać na wyniki badania. To, że twój znajomy miał właśnie mięśniaka, to nie oznacza, że Ty musisz mieć, mimo tego, że może być podobny. To właśnie jest problem w diagnozie choroby, bo czasem objawy wyglądają bardzo podobnie, a choroba czy też przyczyna jest zupełnie inna.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
chory
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2013 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Byłem u chirurga i naciął mi tego guzka żeby ropa zeszła i okazało się że to jest Kaszak .Czy to groźne jest?. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|