Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Plus123 no widzisz a co Ci mowilysmy? Wszystko ok i nie ma co panikowac na zapas bo czasami sobie wkrecamy takie rzeczy ze szok a to nic powaznego. Tak trzymac! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ebka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 10:23 pm Temat postu: zgrubienie na piersi |
|
|
Witam
Zauważyłam na lewej piersi zgrubienie (po lewej stronie bardziej u góry) cięzko określić jego kształt i wielkośc, ale jest lepiej wyczuwalne przed i w peirwszych dniach okresu. Przed okresem boli mnie także bardziej ta pierś niż prawa, zwłaszcza w tym miejscu. Co to może być? dodam, że jestem młoda (24l)
-----------edited by emilka---------
przyłączyłam do tematu pokrewnego problematyką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 10:54 pm Temat postu: |
|
|
idz na usg piersi. moze to jakis powiekszony wezeł, moze gruczoł mleczny a moze jakis guzek? warto zbadac a nie czekac az zniknie. tym bardziej ze boli Cie zarowno przed jak i w trakcie okresu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 6:40 pm Temat postu: |
|
|
ebka, miałam podobny problem, byłam na usg piersi, jednak nie wykazało nic groźnego .. okazało się po prostu, że był to powiększony lekko gruczoł mleczny i miało to podłoże hormonalne, dlatego tak bardzo bolało i było grube .. a ja strasznie się bałam, że to guz albo coś takiego, dlatego lepiej warto się przebadać, żeby czasem odetchnąć z ulgą lub zapobiec czemuś złemu _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|