Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Natalia867
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 9:06 am Temat postu: Gynalgin |
|
|
Czy po tabletkach Gynalgin może opóźniać się okres? Wzięłam pięć tabletek (co drugi dzień bo tak kazał lekarz). Wczoraj powinnam dostać miesiączkę, ale jej nie widać :] Ostatnią tabletkę wzięłam 23 listopada czyli dwa dni temu. Czy dziś nie powinnam już brać i czy będę mogła wrócić do kuracji po okresie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 10:49 am Temat postu: |
|
|
powinnaś wybrać tyle globulek, ile zalecił lekarz. jeżeli w trakcie wystąpi miesiączka, to wtedy przestajesz na jej czas i kończysz leczenie po skończeniu krwawienia.
sama kuracja raczej nie powinna spowodować opóźnienia okresu, jednak często sama infekcja powoduje kilkudniowe opóźnienie.
dodatkowo, wspomagająco warto łykać probiotyki dla kobiet typu lacibios femina i stosować płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym (ziaja, lactacyd, AA help itp.) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Natalia867
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 10:55 am Temat postu: |
|
|
Wyczytałam na dołączonej ulotce, że gynalgin powoduje zaburzenia menstruacyjne, ale może spóźnia się z powodu przebytej niedawno choroby (brałam antybiotyk). Dziękuję za odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|