Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:17 am Temat postu: Herbatki i tableki wspomagajace odchudzanie |
|
|
mam pytanie odnosnie tych wszystkich herbatek wspomagajacyh odchudzanie czy one rzeczywiscie wspomagaja odchudzanie? i w jaki sposob. I czy to nie jest tak ze potem jak sie skonczy cala taka paczke herbatek czy tabletek to i tak sie powroci do formy sprzed brania zawsze bylam ciekawa..
ogladam te reklamy o slim figura i widze tez ze w sklepach na polkach znika ta herbata w "try miga". Co o tym sadzicie i czy ktos moze sie wypowiedziec jak to dziala i troche o tym opowiedziec prawdziwych info a nie jak w reklamach same plusy tylko podaja zeby zakupic i juz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:30 pm Temat postu: |
|
|
juz teraz wymyslili slima figure w tabletkach i podoba mi sie to. niecierpie pic litrami jakis herbatek sama zastanawialam sie nad nimi ale narazie zaopatruje sie w cos wazniejszego _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Ja osobiście nie polecam tych cherbatek. . .
Po wypiciu opakowania moja koleżanka źle się czuła. . . Poszłą na badania i okazało się że miała prawie anemie. . . Te cherbatki "wypłukały" jej wszystkie witaminy z organizmu. . .
Trzeba uwarzać na tego typu sposoby. . . Nie lepiej zamiast tracić niepotrzebnie pieniądze na chemie zacząć uprawiać sport? biegać, pływać albo zapisać się na aerobik? nawet w domu można samemu ćwiczyć. . . I dieta jest też bardzo ważna Nie jeść tłustych potraw, najlepiej mięso chude gotowane szynkę tak samo To według mnie najlepszy sposób _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aramentis
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 5:38 pm Temat postu: |
|
|
a ja polecam. piję je od 3 miesięcy, nie powodują żadnych efektów ubocznych. z tym ze zeby działały musisz pic po 3 dziennie przez min. 14 dni, (to daje +- 2 opakowania) jeden typ herbaty (w serii są 3) w dodatku są bardzo smaczne.
a jesli chodzi o efekty to jedynie oprocz tego cwiczę 2 razy w tygodniu po 1 godzinie i ubyło mi 5 kg. a obzeram sie tak jak dawniej.
a te herbarki to głównie przyspieszają przemianę materii, wspomagają usuwanie tego z organizmu i trzecia jest stabilizująca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:06 pm Temat postu: |
|
|
koleżanka musiała prawie przestać jeść a nie przez herbatki dostać prawie anemii
Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Nie Kwi 06, 2008 10:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Ja też nie polecam, mi owszem na wagę pomogły, ale zrujnowały wątrobę... Bolało jak nie wiem co... Z tym,że to też dopiero po jakimś czasie wyszło. Lekarka powiedziała,że to tak, jakby ktoś ciągle zmuszał organizm do biegu, wiec także szczerze odradzała. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 9:10 am Temat postu: |
|
|
to ładnie. jedyne wyjscie na zgrabna sylwetke to ruch i zdrowe odzywianie sie no i duzzzooo checi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 10:12 am Temat postu: |
|
|
karioka napisał: | Ja też nie polecam, mi owszem na wagę pomogły, ale zrujnowały wątrobę... Bolało jak nie wiem co... Z tym,że to też dopiero po jakimś czasie wyszło. Lekarka powiedziała,że to tak, jakby ktoś ciągle zmuszał organizm do biegu, wiec także szczerze odradzała. |
watroba nie boli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 4:16 pm Temat postu: |
|
|
Wątroba nie, ale brzuch w jej rejonie i owszem. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 4:18 pm Temat postu: |
|
|
no widzicie a moja kolezanka pila te hebatki, dodatkowo ograniczala slodycze itp i zgubila brzuszek bo o tym mowa. Ja kg nie musze gubic bo mieszcze sie w normie ale jeszcze mysle o fitnesie i byc moze tego sprobuje zamiast herbatek..sama juz nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|