FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bea57
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 10:37 am Temat postu: Implanty antykoncepcyjne |
|
|
Witam.
Od jakiegos czasu mysle o implancie antykoncepcyjnym. Naczytalam sie roznych opini na ten temat i szczerze mowiac jestem w szoku. Nie wiem ktory artykul mowi prawde!!! Mam juz za soba przykre doswiadczenia z pigolkami i teraz boje sie wszystkiego co zawiera hormony. Bralam juz 3 rodzaje pigolek i po kazdych mialam problem, np. po hormonach przytylam 33 kg, a po odstawieniu leku mialam problemy z menstruacja przez dwa kolejne lata. W kazdym badz razie prosze was o porade. Moze wiecie cos na temat tych implantow lub innej bezpiecznej metodzie zapobiegania ciazy? Bo naprawde nie chce uzywac gumek do konca zycia Smile .
Z gory dziekuje i pozdrawiam
------edited by emilka----
nie zakładaj takiego samego tematu w kilku działach i nie pisz wielkimi literami całych tytułów tematów. ten zostawiam, bo wg mnie, to metoda bardziej hormonalna a drugi temat skasowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kania510
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 4:11 pm Temat postu: implant antykoncepcyjny |
|
|
Ja również zastanawiam sie nad implantem antykoncepcyjnym, jest bardzo wygodnym środkiem antykoncepcyjnym, bo nie trzeba o nim pamiętać jak o tabletkach i jest aż na 3 lata. Jednak wiele dziewczyn narzeka na złe samopoczucie po wstrzyknięciu implantu , miedzy innymi huśtawki nastrojów , mniejsza ochota na sex, migrena, długie krwawienia lub tylko plamienia przez 3 lata .Ciekawi mnie również to jak ciało będzie funkcjonowało po 3 latach , czy wszystko wraca do normy jak przed wstrzykniętym implantem? czy później są jakieś problemy z zajściem w ciąże? pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|