matylda113
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 11:22 am Temat postu: inne przemieszczenia krążka międzykręgowego szyjnego |
|
|
Witam;otóż mam taki problem,chodziłam ostatnio na masaże kręgosłupa do rehabilitanta.Leczenie polegało na masażu całego kręgosłupa i rehabilitant kilka razy też skręcał mi głowę prawo-lewo,po ostatnich takich manipulacjach na trzeci dzień poczułam,że dzieje się coś ze mną dziwnego a mianowicie ból całej głowy,najbardziej dokuczliwy w potylicy ból tępy,mdłości,zaburzenie widzenia,zawroty głowy.Trafiłam z tymi objawami do neurologa,który zlecił zrobienie RTG kręgosłupa szyjnego,zastrzyki p.bólowe i po trzech dniach miało przejść.Na zdjęciu opis "inne przemieszczenia krążka międzykręgowego szyjnego". Moje pytanie jest następujące; co to oznacza i jak to się leczy,bo mnie cały czas boli i tylko dostaję zastrzyki p.bólowe i chodzę już z tymi objawami trzy tygodnie.Czy ten ból zawdzięczam panu rehabilitantowi,który zamiast polepszyć stan mojego kręgosłupa tylko pogorszył sprawę.Proszę,może ktoś zna odpowiedź na moje dolegliwości.
pozdrawiam |
|