Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 1:08 am Temat postu: |
|
|
łuchuchu poczułam się staro
co do pocalunku, to.... wychodzi zwykle "w praniu"
można zacząć od lekkich pieszczot ustami i delikatnych muśnięć warg. potem bardziej zdecydowanie, możesz ssać górną lub dolną wargę dziewczyny, ew. przygryzać. możesz końcówką języka "smyrać" po Jej wargach, lizać, robić takie małe kółeczka, drażnić końcem języka podniebienie, drażnić sam koniec języka dziewczyny. możesz głębiej "kręcić" językiem, niektórzy lubia też masaż policzków możesz wsuwać i wysuwać język.
to jest zabawa! nie wiesz też, jak lubi Twoja partnerka, czy woli delikatnie czy drapieżnie czy raz tak raz tak. trochę dystansu i mniej powagi _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 1:25 am Temat postu: |
|
|
Dzięki za pomoc Coś wysmyram
P.S. Zartowałem z tym starzyzna Heh Pzd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 2:54 pm Temat postu: |
|
|
jak całowac chłopaka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 3:25 pm Temat postu: |
|
|
? No pytanie jest dość dziwne... Może coś więcej od siebie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 4:15 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie podaj wiecej szczegolow to napewno damy Ci jakies rady. w koncu mamy tu doswiadczonych ludzi w tych sprawach ale wiesz jak Ci nie wychodzi to to sie nie przejmuj.. mi na pierwszych randkach tez srednio wychodzilo. Teraz sie z tego smieje jak patrze wstecz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adek0409
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 12:36 am Temat postu: Jak zacząć calowac dziewczyne??/ |
|
|
Siema jestem Adek ... chodze juz ze swoja dzieczyna prawie miesac i jeszcze nic sie nie wydazylo chocaz ja chce i ona tez chce... nie wiem jak zacząć??? prosze napiszcie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adek0409
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 1:15 am Temat postu: jak mam pocalowac dziewczyne? |
|
|
napiszcie kilka rad... moje gg 472786... jestem juz z nia prawie miesiac wiem ze ona tego chce ale nie wiem jak zaczac...
Rady masz wyżej
Zibi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
swidi
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 12:51 am Temat postu: |
|
|
Widze że niewiele osób ma coś dopowiedzenia więc ja napisze to co wiem A i tak wogle to poprostu iść na żywioł.
Obejmujesz czule kobiete i zaczynasz od zwykłych pocałonków w usta, następnie możesz podgryzać lub ssać jej wargi przechodząc powoli do tego aby wepchnąc jej język do ust, jeśli odwzajemnia i także "pracuje językiem" to masz ten jej język masować swoim, staraj sie być delikatny nie uderz zębami w jej zęby bo to nie jest zbyt przyjemne. Nie spiesz sie z niczym rób to powoli i staraj się zapewnić jak największą przyjemnośc tej dziewczynie a zapewne ona odwzajemni sie tym samym. Przy czym ( jak dla mnie ) gdy całujesz podgryzaj usta i liż je. Taki pocałunek zakończyć można dłużczysz całusem w usta już bez kombinacji. I oczywiście jak skończysz patrz jej w oczy.
Troszke sie rozpisałem ale jak tak prosisz o "instrukcje" to masz. Zastrzegam sobie że nie jestem specjalistą ale wiem to, że bardzo dobry pocałunek może podniecić bardzo i Ciebie i drugą osobe sprawiając niesamowitą przyjemność. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
loco_marina
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 1:40 pm Temat postu: |
|
|
Gdybym była na miejscu dziewczyny która chcesz calowac najchętniej skorzystlabym z pocałunków w obrebie szyi i cale4j twarzy, natomiast tez jest prawda ze nie popgardzilabym nimi w innych miejscach ciala pod warunkiem ze sprawialyby mi przyjemność. Gdybys pytal o technike to niestety do opisania jest to dosyc trudne, zapewne byloby latwiej pokzac poza tym już nie wspominając o tym ze każdy lubi swój ulubiony sposób. Czyli wypadaloby wybadac penetracja jakich miejsc przyczynilaby się do pozostawieni wrazen po sobie milych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|