Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
masia21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 4:24 pm Temat postu: Jak go zaskoczyć? |
|
|
Planuję jakiś seksowny wieczór dla mojego faceta, ale zupelnie nie iwem jak sie do tego zbarac... Skąpa bielizna oczywiscie musi byc obowiazkowo,tylko o tym wiem,ale nie wiem co dalej... Dajcie jakies pomysły |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 7:03 pm Temat postu: |
|
|
kazdy ma swoje upodobania, moj na przyklad nie lubi skapej bielizny _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 9:39 am Temat postu: |
|
|
a ja mam pomysł i to już taki sprawdzony
sama się do tego przekonałam już coś ponad rok temu, kiedy chciałam go zaskoczyc
ubrałam skąpą bieliznę (mój takową lubi), przystroiłam delikatnie pokój (powiesiłam na żyrandolu, kinkicie <tym co wisi> serduszka), włączyłam spokojną piosenkę (znalazłam w google taką co mi odpowiadała) i zaczęłam tańczyc.... mówię Ci, jego mina- bezcenna
oczywiście dla lepszego efektu załóż na siebie coś co się łatwo zdejmuje tak, żeby dojśc do bielizny jej nie ruszaj, bo to będzie jego działka- sama zobaczysz jak rzuci się na Ciebie, żeby Ci pomóc
powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Falczyk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 5:21 pm Temat postu: |
|
|
do tego polecam wszelkiej masci spożywalne afrodyzjaki jak bita smietana, czy plynna czekolada (schlodzona oczywiscie!!) i oczywiscie odwrocenie rol – jesli twoj maż lubi się tobą porządnie zajac, tego wieczoru odwróc role i przejmij calkowicie kontrole. pozytywne wrazenie murowane... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|