Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 4:10 pm Temat postu: jak interpretowac to krwawienie |
|
|
Witam
Mam pewne zmartwienie. Biore Novynette od lipca. Do tej pory wszystko bylo w porzadku, az.... Niestety pewne sytuacje zmusily mnie do tego zeby wziac 2 opakowania pod rzad...(zaczelam na poczatku grudnia i nie zrobilam przerwy po 21 dniach tylko odrazu siegnelam po nastepne opakowanie. Drugie postanowilam wybrac cale, zeby sie pozniej nie pogubic)
Jestem wlasnie pod koniec drugiego opakowania bez przerwy (ostatnia tabletke wezme we wtorek) az tu dzis zaobreswowalam delikatne zabrudzenia na bieliznie!!! Co to oznacza? Czy przerwac to opakowanie? Wczesniej nie mialam krwawienia w trakcie brania tabletek... Czy przestaly dzialac? Czy np przedawkowalam tabletki antykoncepcyjne? Czy mam sie martwic? Bede wdzieczna za kazda opinie _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 6:38 pm Temat postu: |
|
|
Mnie się wydaje ze to po prostu organizm domaga sie juz krwawienia.
np. moja siostra np mimo ze bierze tabletki to pare dni przed koncem kazdego opakowania czuje bole w brzuchu i piersi jej twardnieja, tak jak przed okresem, i stwierdzilysmy ze organizm sie przygotowuje do krwawienia.
A takie dluzsze branie tabletek to troche jakby namotanie w hormonach i stad to plamienie (?)
ale niczego nie jestem pewna, to sa tylko moje przypuszczenia _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 7:11 pm Temat postu: |
|
|
No moze masz i racje.... Wybiore opakowanie do konca,poczekam na to "prawdziwe" krwawienie a jak sie skonczy to pojde do lekarza..... _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|