FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aga_white
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Scarlet, jesli sie zawezmiesz, to mozesz nawet niezle schudnac, stosujac diete kopenhaska. Stosuje sie 13 dni, nie jest uciazliwa z komponowaniem skladnikow i posilkow i znam oprocz mnie3 osoby, ktore stosujac ja schudly.
jedna ze stron - diety.be i tam znajdziesz kopenhaska i inne tez.
Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 5:36 pm Temat postu: można jeszcze |
|
|
Zaproponowałbym tobie również spacer po schodach (intensywny), to podkreśla łydki.
Z udami może być kłopot, bo tam znajdują się naturalne "magazyny tłuszczu " kobiety nadające im ten kształt @ !!!!.
Drakońskie odchudzanie jak zaznaczyłaś nie wchodzi w rachubę, a wygląd szkapy z wystającymi kośćmi nie jest wcale taki podniecający, więc poleciłbym jeden z tych stymulatorów mięśni reklamowanych w TV. Spali trochę sadełka, a mięśnie w tym czasie będą miały robotę.
No to Pa.
Spadam nad bajoro, bo na parapecie 42 gradusy, chociaż jest już 17.40 .
Oczywiście rowerem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Misiaskce
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 11:56 am Temat postu: |
|
|
idź na rower, codziennie po 4-5 godzin
ewentualnie długie spacery |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 12:33 pm Temat postu: |
|
|
warto zaznaczyć, że jeżdżąc na rowerze nie kształtuje się cała sylwetka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 2:24 am Temat postu: I tu się nie mylisz. |
|
|
I tu się nie mylisz.
W prawdzie nie wiem czy jeszcze ktoś to czyta, ale cóż mi tam.
Tak więc uważam, że miłość potrafi czynić cuda.
W odchudzaniu też. Ale w obecnym czasie, to towar deficytowy, więc trzeba się posłużyć innym schematem.
UWAGA
Tekst dozwolony dla osób pełnoletnich!
Picie alkoholu wprawdzie pociąga za sobą pewne niebezpieczeństwa, ale również odchudza.
Aby pić trzeba mieć kasę. A kto jej nie ma niech głoduje.
Wprawdzie skora będzie wisieć jak Giertych nad szkolnictwem, ale efekt murowany. potem parę dobrych zabiegów na ujędrnienie i jesteśmy u celu. Tylko, po co?
Czy będziemy bardziej atrakcyjni?
Syn ostatnio rozstał się z dziewczyną, bo nie miał, o czym z nią rozmawiać. Więc może nie tędy droga?
Ale gdy widzę taką smukłą gąskę, to mam ochotę zaraz ją schrupać. Tylko, co potem?
Krąg się zamyka.
Bądźmy sobą i dbajmy o zdrowie. To nie sadło nas zabije, tylko stres.
Sory. Jeżeli ktoś się obraził, to .. .
Więc pijmy wino .... . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neta101
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 3:09 pm Temat postu: Re: jak mam schudnąć? |
|
|
sarenka_006 napisał: | mam 160cm i waże 51kg. Wiem, że nawet dobrze waże ale chciałabym schudnąć, gdyż mam grube uda i masywne łydki. Jaką diete byście mi poradzili. Chce także zaznaczyć że chciałabym rezulataty uzyskać dosyć wcześnie. |
cześć mam na imie zaneta mam 15 lat.... mam 160 i waze 49 kg. jestem podobnej sytuacji do ciebie.... napewno mamy inna budowe ciala bo ja jestem zgrabna tylko u mne nie ma zbyt duzego wciecia w talii co mnie wkurza.... zamiast sie odchudzac sprobuj znalezc swoj styl ubierania by podkreslic swoje atuty a nogi "zamaskowac" ja znalazlam swoj styl ubierania i powiem ci ze przechodzac pzrez ulice co drugi facet sie obraca...a czasem nawet to gwizdaja... JA MAM LADNA BUZIE I MOZE TO PRZYCIAGA MEZCZYZN;) TY MOZE MASZ LADNE NP; PIERSI I SPROBUJ JE PODKRESLIC;) POZDRO ZOBACZYSZ REZULTATY:)
comet napisał: | I tu się nie mylisz.
W prawdzie nie wiem czy jeszcze ktoś to czyta, ale cóż mi tam.
Tak więc uważam, że miłość potrafi czynić cuda.
W odchudzaniu też. Ale w obecnym czasie, to towar deficytowy, więc trzeba się posłużyć innym schematem.
UWAGA
Tekst dozwolony dla osób pełnoletnich!
Picie alkoholu wprawdzie pociąga za sobą pewne niebezpieczeństwa, ale również odchudza.
Aby pić trzeba mieć kasę. A kto jej nie ma niech głoduje.
Wprawdzie skora będzie wisieć jak Giertych nad szkolnictwem, ale efekt murowany. potem parę dobrych zabiegów na ujędrnienie i jesteśmy u celu. Tylko, po co?
Czy będziemy bardziej atrakcyjni?
Syn ostatnio rozstał się z dziewczyną, bo nie miał, o czym z nią rozmawiać. Więc może nie tędy droga?
Ale gdy widzę taką smukłą gąskę, to mam ochotę zaraz ją schrupać. Tylko, co potem?
Krąg się zamyka.
Bądźmy sobą i dbajmy o zdrowie. To nie sadło nas zabije, tylko stres.
Sory. Jeżeli ktoś się obraził, to .. .
Więc pijmy wino .... . |
PAN KTORY TO NAPISAL JEST BARDZO MADRY:) (DALAM SWOJEGO KOMENTA POD ALBO NAD PANEM:) )
------
edit by hellowee - prosze łacz posty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|