Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
luter
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 10:23 pm Temat postu: Jak nakłonić kobietę do sexu Oralnego? |
|
|
Witam po raz kolejny .. mam problem
Otóż jestem ze swoją dziewczyną już półtorej roku... kochamy się bardzo często, tak jak również bardzo często ja zajmuję się oralnie jej guziczkiem jeżeli mogę to tak określić Ale odkąd jesteśmy razem ani razu nie dała mi poczuć jak to jest oralnie dwa razy wybaczcie za określenie "zwaliła mi" ale tak to nic więcej i teraz o co chodzi ?
Nie wiem czy może ona nie chce?, ponieważ ja nie chce się jakoś narzucać.. bo tak mi głupio mówić co ma robić. Chciałbym żeby zajęła się mną oralnie ale nie wiem jak to rozwiązać ? proszę pomóżcie miii... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 10:41 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej jakbyś z nią porozmawiał, powiedział czego bys chciał, i zapytać co jest powodem tego, że ona nie chce.
wydaje mi sie ze jestescie ze soba na tyle dlugo, ze stac was na szczera rozmowe.
kazdy inaczje do tego podchodzi, wiec uwazam, ze zadne rady nie zastapia szczerej rozmowy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 11:35 pm Temat postu: |
|
|
hmm wiesz.. rozchodzi się o to.. że ja boję się jej tak narzucać ten temat, jestem zawsze szczery, ale jeśli chodzi o to, to jest mi ciężko. Myślałem już o tym, ale sam nie wiem czego się spodziewać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 12:50 am Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem jedynie może tutaj pomóc szczera rozmowa, nic więcej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 11:37 am Temat postu: |
|
|
no ale jestescie razem juz 1,5 roku, to powinno byc normalne ze rozmawiacie o seksie, o tym co lubicie, czego nie, co byscie chcieli sprobowac itd.
nie rozumiem twoich obaw, jesli cie kocha, powinna zrozumiec, ze chcesz o tym gadac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 5:14 pm Temat postu: |
|
|
hmm dziękuję wam bardzo za pomoc Jesteście wielcy, w takim razie spróbuję waszych rad
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 5:15 pm Temat postu: |
|
|
luter nie kazda dziewczyna moze sie przełamac! wiekszosc na sama mysl o tym robi sie niedobrze i nie potrafia sie przemoc. ne mozesz jej zmuszac.jesli zechce to to zrobi a jak nie to trudno, chociaz wiem ze Wy faceci odlatujecie podczas oralu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 5:18 pm Temat postu: |
|
|
wind of hope: ale nie dowie sie czy ona chce, ale sie boi, czy nie chce, bo...sie brzydzi, jesli nie porozmawia
luter: ja tez mialam duze opory, ale on ze mna porozmawial wytlumaczyl, ze nie chce mnie do niczego zmuszac, zapytal czy cos jest nie tak.
powodzenia. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 7:59 pm Temat postu: |
|
|
no tak ale skoro dziewczyna tego nie robi wiec chyba jasne ze nie ma ochoty ... tak ja wnioskuje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 8:07 pm Temat postu: |
|
|
oj nie zawsze, czasem nie robi, bo ma obawy, że nie potrafi i że jemu sie nie spodoba, albo, że się wygłupi, znam z autopsji. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|