FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
RHIN
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 1:17 am Temat postu: Jak opuźnic orgazm?? |
|
|
Hej.Taka debatka jaki i czy wogóle macie sposób,zeby kochać sie dłużej i niedochodzić za szybko.Ja stosuje metode "przerw" kilkusekundowych,ale na dłuższą mete to meczy.Znacie moze jakieś sposoby na "wyciagniecie" czasu stosunQ?Może jakieś sugestie czy własne sposoby/ treninngi/specyfiki? Wiem,ze dla niektórych może być to draźliwy temat,ale uważam,ze całkiem sensownym było by go poruszyć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiasz
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 8:25 am Temat postu: |
|
|
chcesz przedluzyc stosunek zeby dluzej czerpac przyjemnosc z seksu, czy dla swojej partnerki? (jesli wolniej niz ty dochodzi do orgazmu).
jesli to drugie, to mozecie zarowno przedluzyc Twoja jak i skrocic Jej droge do orgazmu.
przerwy, o ktorych mowisz, sa dobrym i zalecanym przez seksuologow sposobem. jednak moga meczyc, jesli ciagle sie mysli o tym, kiedy nalezy przerwac.
mozesz urozmaicic stosunek, wychodzic z partnerki i piescic ja w inny sposob(np masowac jej plecy, ramiona, szyje, piescic nogi, takie pieszczoty Ciebie znadto nie rozpala a ona bedzie wniebowzieta )
mozesz tez wyprobowac prezerwatyw przedluzajacych stosunek albo specjalnych masci (znieczulaja czlonek oslabiajac jego wrazliwosc na bodzce, wybieraj te z atestem).
a jeszcze zrobic, zeby szybciej doprowadzic kobiete do ekstazy?
dluuuuuuuuuuga gra wstępna, miłość francuska, albo....durex play sensation...nie chce robic reklamy, ale byl...hmmmm...hmmmm... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Zobacz do topica Delikatna sprawa... podstrona 2. |