Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

jak osiagnac orgazm

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 12:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Very Happy Jakie to mile ze podoba ci sie kobiece podejscie Very Happy

To jest dla mnie intrygujace ze ty to umiesz tak rozlozyc na czynniki pierwsze. Nie zastanawialam sie nad tym wczesniej ale to chyba rzeczywiscie z boku wyglada na stekanie sapanie itp Razz

Tyle ze to jest wlasnie fizycznosc calej sprawy. Ma bardzo luzny zwiazek z sama istota orgazmu tak naprawde. Mozna to bez trudu udawac Wink Co zreszta czesc kobiet robi.

Moze to tylko dla mnie a moze dla kobiet wogole orgazm jest czyms wiecej niz przezyciem fizycznym.

Mozna stekac i krzyczec a mozna milczec. Ale tego swiatla udawac ani kontrolowac sie nie da Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 8:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fali ciepła czy światła udawać sie nie da owszem.

No i właśnie po co udawać fizyczne objawy orgazmu? Jak to jest jak z lodowcem widać tylko kawałeczek tego co sie przeżywa więc po co ten kawałeczek udawać? skoro i tak w gruncie rzeczy nie o to chodzi.

Opisać emocje uffff no serio ciężkie zadanie.

Bez poetyckich metafor, bez ubajeczniania, oraz obrzydzania, hmmm (no i jak facet ma z tym problem - ja teraz mam Razz - to napisze: "orgazm to orgazm" P).

Kto tak właściwie zadał takie trudne pytanie Razz kurcze siedze i siedze z rańca i myśle jak nazwać to co czuje Razz (nie w tej chwili oczywiście Wink )

Sprawdziłem, zamyślona, no to zadałaś nam ćwieka o to mocnego Razz

Orgazm to ogólnie rozładowanie napięcia seksualnego, podnieceni wzrasta to momentu kulminacyjnego, podniecenie ma to do siebie ze wzbiera, powoli kumuluje sie i wzrasta, orgazm to moment w którym już więcej podniecenia nie przyjmiesz, przepełnisz sie nim.

Jeden wielki impuls nerwowy, ogromna dawka przyjemności psychicznej która przekłąda sie (rozlewa) po ciele tworząc magiczne i nie powtarzalne uczucie.

Orgazm jest tak swoistym uczuciem ze nie da sie go porównać z niczym innym.
Może nazwa dla kogoś kto jest młody jest dziwna, tłumacz sobie to jako ogromną przyjemność Wink

No i chyba jakoś wybrneliśmy ale na około Razz no bo jak tu wyjaśnić co to jest orgazm Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2