Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Angelikaa2
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2018 6:03 pm Temat postu: |
|
|
Nie da się schudnąć tylko z uda!! To żę będziesz p robić przysiady nie znaczy że schudniesz z "nóg" (ud), to twój organizm decyduje skąd weźmie sobie w pierwszej kolejności tkankę tłuszczową. Więc może być tak że np robisz dużo przysiadów a na początek zaczniesz chudnąć z brzucha. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Paź 21, 2018 9:56 am Temat postu: |
|
|
No właśnie u mnie uda i generalnie nogi też są problemem przez który zwykle mam duży problem z doborem spodni w odpowiedniej rozmiarówce.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
TomaszR
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2018 8:47 am Temat postu: |
|
|
Proponuję sprawdzić jeszcze w second handach, które są dosyć obficie wyposażone w odzież o różnicowanych rozmiarach.
Opcjonalnie w sklepach internetowych - sprawdź sobie jeszcze w Tombigo: https://tombigo.pl/ - mają tam tego bardzo dużo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kkatarzynka
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2018 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Niestety nie da się schudnąć w jednym miejscu, kiedy chudniemy to tracimy tkankę tłuszczową z calego ciała. Jeśli rzeczywiście masz tłuszcz na udach, to musisz liczyć się z tym, że z innych miejsc też schudniesz. Natomiast może być tak, że masz umięśnione uda i dlatego są duże, i wtedy rady o robieniu przysiadów są bez sensu, bo tym bardziej je rozbudujesz. Mnie w odchudzaniu i trzymaniu diety bardzo pomogły koktajle owocowe na bazie jogurtów np. Bakomy. Są gęste i sycące, a przy tym niskokaloryczne. Zajrzyj sobie na stronę http://www.kuchniajogurtowa.pl/koktajle.html tam jest więcej informacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kolędra
|
Wysłany: Sro Mar 13, 2019 3:06 pm Temat postu: |
|
|
Trudna sprawa. Niestety sama również tak mam Nie miałam problemu ze zrzuceniem wagi ogólnie ale miałam problem ze zrzuceniem wagi z wybranych okolic ciała a najbardziej z okolic pupy oraz ud. No i po prostu jak górną część ciała miałam szczupła, to dolna już taka nie była.
Polecam endermologię. Zabiegi o wiele w moim przypadku skuteczniejsze niż masaże bańką chińską na jakie zdecydowałam się wcześniej! Najlepiej jednak zdecydowac sie na serię bo jedynie seria jest w stanie dać skuteczne efekty.
https://beautytower.pl/modelowanie-sylwetki/endermologia/
Sama chodziłam tutaj w Krakowie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pokonajnadwage
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pldi
|
Wysłany: Nie Cze 16, 2019 9:37 am Temat postu: |
|
|
Najlepszym sposobem na jakiekolwiek odchudzanie jest pomoc dietetyka, konieczna jest też aktywność fizyczna. Moim zdaniem najlepiej iść do fachowca jakim jest Elżbieta Horba, dietetyk kliniczny z Sokółki ona dobierze dietę i doradzi jak ćwiczyć żeby efekt był widoczny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Priscilla
|
Wysłany: Czw Wrz 05, 2019 7:50 am Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem bez ćwiczeń nie da rady wyglądać dobrze. Można schudnąć na wadze, ale ciało nie będzie kształtne, skóra nie będzie jędrna. Do tego jakieś peelingi i balsamy/serum. Herbata zielona i czerwona. Ja już widzę lekką poprawę. I przechodzi mi ochota na słodycze i mam więcej energii.
W sieci jest cała masa ćwiczeń, któymi można się sugerować jesli chcecie schudnąć.....
Polecam zerknać sobie tutaj:
http://fitwatch.pl/darmowe-cwiczenia-z-sieci-jak-je-znalezc/
Na stronie jest sporo pomysłów na takie darmowe ćwiczenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|