Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zanbi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 20, 2013 4:29 pm Temat postu: jak używki wpływają na potencję? |
|
|
cześć, moim problemem jest to że przyuważyłem że znacznie spadło mi libido nie mówiąc już o możliwościach w łóżku.... od jakiegoś czas praktycznie nie jestem w stanie dojść. Faja mi mięknie, nawet przy masturbacji. Tak, jestem nałogowym palaczem, od alkoholu też nie stronię, także zastanawiam się na ile to może być wina tych używek... może inni nałogowcy podzielą się swoimi obserwacjami..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Legnarek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2013 10:36 am Temat postu: |
|
|
Kolego:) W takim razie powiedz papieroską serdeczne PAPA i tym bardziej nadmiernej ilości alkoholowi. Powiedz mi tylko w jakim wieku jesteś, to będzie łatwiej pomóc - ale sądząc po tym, że się masturbujesz to nie daje Ci więcej niż 26 lat.
Tak jak wspominałem, pożegnaj się z papierosami to po pierwsze, ogranicz picie alkoholu - piwko co drugi dzień nie zrobi Ci krzywdy, więc na totalny post się nie piszesz:) Dorzuć do menu zdrowe jedzenie, może płatki z rana a po południu jakieś warzywa i owoce do drugiego śniadania i oczywiście aktywność fizyczną, palenie papierosów znacznie obniża kondycję, więc popracuj nad nią i to priorytetowo jeśli chcesz utrzymać zwód. Uciekanie się do antybiotyków pewnie i też by pomogło ale po co truć się chemią?
Jak teraz zaczynasz miewać takie problemy to jest ostatni ostrzegawczy znak, by w końcu zmienić tryb życia, no chyba, że nie chcesz czerpać z żoną satysfakcji seksualnej w przyszłości;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bialkowski
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 10:44 am Temat postu: |
|
|
W moim przypadku było tak że po alkoholu w pewnym momencie już regularnie nie byłem w stanie utrzymać wzwodu. Pierwsze co zrobiłem to ograniczyłem trochę, no i sięgnąłem po wsparcie farmakologiczne, czyli liderin na potencje. Chciałem coś przebadanego i mi w aptece polecili. Sprawdza się, to tak do informacji jeśli twoje problemy się powtarzają. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamii87
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2013 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Chyba każdy środek odurzający obniża potencję mężczyznę, nie ma się nad czy zastanawiać, wszystko jest dla ludzi ale w odpowiednich ilościach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BialaMysz
|
Wysłany: Pon Wrz 09, 2013 5:34 pm Temat postu: |
|
|
Papierosy były moim wrogiem dobrej sprawności seksualnej. Stopniowo zacząłem odstawiać nikotynę. Dostrzegłem coraz więcej energii i lepsze samopoczucie. Libido również podskoczyło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prost20
|
Wysłany: Pon Wrz 09, 2013 6:04 pm Temat postu: |
|
|
Rzuć palenie i skończ z alkoholem a twoje problemy znikną nawet nie będziesz wiedział kiedy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jurand
|
Wysłany: Czw Wrz 12, 2013 2:57 pm Temat postu: |
|
|
super nie dość, że niezbyt fajnie pachnie Ci z ust, to jeszcze sprzęt szwankuje, no jak widacpo twoim przykładzie i z tego co piszą inni papierosy to samo zło , powoli zacznij odstawiać, zobacz jak sytuacja się zmieni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
digle
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 1:05 pm Temat postu: |
|
|
Papierosy to zło. Palenie jest bez sensu. |