Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 6:58 pm Temat postu: jak zadowolić jego..?
od niedawna jestem z moim chlopakiem ...zaczelismy uprawiac petting. a moj problem dotyczy tego ze On doprowadza mnie do orgazmu na wiele sposobow ... ale ja jakos nie wiem co zrobic by zadowolic jego..zeby czerpal z tego tyle samo co ja ...
Powrót do góry
exullt Przyjaciel forum
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 7:25 pm Temat postu:
Musisz majpierw sprawdzic co lubi i jak go piescic. Jednym slowem musisz szukac az znajdziesz to co lubi najbardziej
Moim zdaniem zdecydowana wiekszosc facetow lubi milosc francuska tak wiec mozesz sprobowac
Powrót do góry
comet
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 1:38 pm Temat postu: kobiety
Cytat:
On doprowadza mnie do orgazmu na wiele sposobow ... ale ja jakos nie wiem co zrobic by zadowolic jego..zeby czerpal z tego tyle samo co ja ...
Ach te kobiety ........
Kiedyś to było na odwrót.
Zostaw mu inicjatywę, niech on raczej wyjdzie z propozycją, bo może coś opacznie pomyśleć, że ...... mam pisać?
Powrót do góry
Kociaczek
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 7:05 pm Temat postu:
zobacz najpierw jak Ciebie facet pieści i jak się Tobą zajmuje możesz wiele odczytać z jego zachowaniatak jak on zajmuje się Tobą tak pewnie chce żebyś TY się nim zajmowała...
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Sprawy łóżkowe
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1