Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Eddie
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 4:17 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie za wsparcie Może i nie jestem taki strasznie młody (mam 21 lat, moja dziewczyna 22) ale nie spieszy mi się do dziecka jak na razie. Dlatego stąd te wszystkie obawy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:48 pm Temat postu: |
|
|
To niech zacznie brać tabletki... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 11:11 pm Temat postu: |
|
|
własnie to po 1wsze a po 2gie...jesli wyjałes tuz przed wytryskiem to licz sie z tym ze moze cos sie wydostac;/ niestety tuzs przed samym wytryskiem pojawiaja sie plemniki. nie chce straszyc ale mowie jak jest...dlatego nie rozumiem jak mozna tak ryzykowac w dni płodne? coz skoro gumek nie uzywacie i globulek to musicie liczyc sie z wpadka;/ niestety.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eddie
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 7:17 am Temat postu: |
|
|
Ale używaliśmy gumki Wyjąłem go przed wytryskiem, ale w prezerwatywie ;] więc...? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 9:57 am Temat postu: |
|
|
Jeśli nie była uszkodzona to nie masz się czym martwić.
Temat uważam za zakończony. Odpowiedź już dostałeś. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 7:42 pm Temat postu: |
|
|
witam, ja tez jestem w takiej sytuacji co kolega, też kochałem się z moja dziewczyna, okres miała 17 listopada a kochaliśmy się 28 listopada, ostatni jej cykl miał 35 dni a przed ostatni 32, zabezpieczyliśmy się prezerwatywa ale ze sa to nasze początki nie doszedłem w niej i gumka nie pękła. czy możemy być spokojni????? bo wychodzi ze już zaraz powinna mieć dni płodne jak już ich nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 7:53 pm Temat postu: |
|
|
szczypior jesli prezerwatywa nie pekla nie zsunela sie ani nic to nie ma szans na ciaze. Po to w koncu sie je stosuje, zeby potem nie bylo stersu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 12:53 pm Temat postu: |
|
|
hej, mam pytanie, nie mialam gdzie kupic wczoraj poznym wieczorem gumek, wiec w ostatecznosci kupilam takie w lidlu : D
one nie maja na opakowaniu ani w ulotce nic napisane ze byly elektronicznie testowane. Teraz mam wątpliwosci... _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 9:58 pm Temat postu: |
|
|
fasolka - szczerze ? za nic nie kupiłabym gumek z supermarketu haha _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 11:58 pm Temat postu: |
|
|
No... powiem ci odwazna jestes... gumki najlepiej kupować w aptece... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|