Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jaki skuteczny krem na tradzik ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leoomaster

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Mar 27, 2013 2:21 pm    Temat postu: Jaki skuteczny krem na tradzik ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od długiego czasu walczę z tradzikiem. Oczywiscie antybiotyki są super, szybko działaja ale jak je odstawie to równie szybko pryszcze wracaja:(. Ostatnio moja kolezanka powiedziała mi o jakims revitol znalazłam jego strone , ze niby swietnie działa, nie tak szybko jak antybiotyk, ale że efekt jest długotrwały. Czy ktos z was próbował w taki sposób sie leczyc?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Macalsca

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Kwi 02, 2013 8:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz, na jedną osobę to zadziała na inną nie, każdej osoby skóra reaguję inaczej, jednym się przyjmie i będą efekty innym nie. Możesz zawsze spróbować i sprawdzić jak to się u Ciebie przyjmie, najważniejsze to dbaj o skórę!
Powrót do góry
primaverka

PostWysłany: Wto Kwi 16, 2013 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym zapytała dermatologa. Na receptę jest sporo skutecznych maści i żeli.
Powrót do góry
Juvital_pl

PostWysłany: Pon Cze 17, 2013 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o krem na trądzik,to zależy od stopnia i rodzaju trądziku,warto skontaktować sie najpierw z dermatologiem. Znam wiele przypadków,kiedy stosowanie maści i kremów na własną rękę,nie przyniosło żadnych rezultatów,a wręcz przeciwnie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1