Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 31, 2013 12:58 pm Temat postu: |
|
|
katarzynna napisał: | GOXA super ceny mają w tym sklepie ... świetna promocja z tymi pieluchami 3% to zawsze coś !
A zamawiał ktoś już z tej stronki ? ja chyba się skuszę ale poczekam jeszcze na odpowiedź |
Si, ja ją przetestowałam ostatnio i wszystko w jak najlepszym porządku. Możesz tam śmiało zamawiać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Strofa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2014 11:12 am Temat postu: |
|
|
My na początku używaliśmy papmersów, ale to głównie dla tego, iż dostawaliśmy je za darmo od rodziny, później przestawiliśmy się na biedronkowe Dady i niczym nie odbiegają od Pampersów, a są o połowę tańsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kirek Spamer
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 9:43 am Temat postu: |
|
|
No niestety znam ten ból ale na początku pampersy będą wchłaniały dość duże fundusze potem na szczęście się to już delikatnie ustabilizuje i będzie coraz lepiej. Może kogoś przekonają pieluszki bambusowe - na pewno, dla dziecka są lepszym wyborem przy czym cenowo może do najtańszych nie należą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lena81
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2015 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Ja, zarówno przy pierwszym, jak i drugim dziecku uzywałam Pampersów. Jakos najlepiej sie sprawdzają. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oktavia
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2015 1:46 pm Temat postu: |
|
|
A próbowała któraś z was pieluch wielorazowego użytku? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2019 10:09 am Temat postu: Re: Jakie pieluszki polecacie? |
|
|
Tinny napisał: | Jak w temacie dziewczyny. Udało wam się znaleźć dobre i w rozsądnej cenie? Moje maleństwo wprawdzie powoli z nich wychodzi, ale siostra ma bliźniaki i z troską patrzy na swój portfel... Czekam na opinie | Pieluchy dada |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|