FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
herfson
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2014 6:07 pm Temat postu: Jakie Ryzyko ciazy?? |
|
|
Witam jestem tu swiezy Mam pytanie jak oceniacie moja sytuacje czy kobieta mogła zajsc w ciaze...Nie wiem w ktorym dniu cyklu była..
Doszło do zblizenia gra wstepna pozniej seks bez zabezpieczenia około 15-20 min poniewarz byłem po paru piwkach wiec nawet nie moglem dojsc i skonczylismy nie było wytrysku wogole nawet nie doszedłem do tego momentu przed wytryskiem.Do wytrysku po prostu musiala bY byc bardzo dluga droga Jak oceniacie moja sytuacje?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
herfson
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2014 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Jest tu jeszcze ktos na tym forum czy nie ma [/list] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2014 9:18 am Temat postu: |
|
|
Jesteśmy, jesteśmy
Małe szanse zapłodnienia Jakieś tam są, ale nawet nie było orgazmu to i pewnie preejakulat się nie pojawił. Trudno ocenić ale szanse oceniam na mało prawdopodobne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kwiatusek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2014 12:00 pm Temat postu: |
|
|
Trudno ocenić, zróbcie test a będzie wiadomo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ebolet
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2015 10:46 am Temat postu: |
|
|
raczej małe szanse, ale zawsze jakieś |
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2017 10:27 am Temat postu: Bardzo prosze o pomoc, czy mogę być w ciąży? |
|
|
Witam, bardzo dawno mnie tutaj nie było, jednak ostatnia sytuacja nie daje mi spokoju, spędza sen z powiek. Dlatego proszę o pomoc.. mianowicie: w 4 dzień okresu przytulaliśmy się z narzeczonym. On był nagi, a ja miałam na sobie jedynie koronkowe figi. W pewnym momencie On zaczął ruszać się leżąc na mnie robiąc ruchy jak podczas seksu. Podniecił się tak bardzo, że wytrysnął, zrobił to na moim brzuchu, miałam mokre majtki (u góry)w okolicach brzucha, raczej nic nie znalazło się niżej, choć pewności nie mam. Dodam jeszcze, że miałam w sobie tampon, a On ani troche we mnie nie wszedł, w żaden sposób nie doszło do penetracji, bo przecież miałam w sobie tampon. Ocierał się o mnie po czym wytrysnął na brzuch i być może okolice. Jednak zaczynam się martwić, że coś mogło wydostać się z Niego w okolice moich narządów pomimo że większość znalazła się na moim brzuchu. Czy to że był to 4 dzień okresu, w środku miałam tampon, nie doszło do penetracji (ani palcem, ani członkiem, ani niczym), jedynie ocierał się o mnie i miałam na sobie koronkowe figi, może wykluczyć prawdopodobieństwo ciąży? Cykle mam regularne w przedziale 26-32 dni. Prosze o pomoc, bo nie jestem w stanie spokojnie zasnąć, a każdy kolejny dzień tylko potęguje moje zdenerwowanie. Z góry dziękuje! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
On25
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2017 2:47 pm Temat postu: ciąża |
|
|
dwa tygodnie temu uprawiałem sex z dziewczyną ( to był w sumie nasz pierwszy raz, bo ona jest dziewicą) był to chyba przełom między dniem niepłodnym a płodnym, miałem założoną prezerwatywe, nie przebiłem błony dziewiczej i doszedłem dobrych kilka minut już po wyciągnięciu ( za pomocą ręki i ust dziewczyny). Wytarłem członka i poszliśmy spać, nad ranem znowu doszło do zblizenia, niestety juz nie założyłem prezerwatywy ale tu tez nie doszedłem w niej, jedynie pojawił się preejakulat. Dziewczynie mija 2 dzien w którym powinien byc okres ale nawet nie czuje żeby się zbliżał. czy może to być ciąża?.
PS. Przepraszam, że dodaje to na kilku tematach ale stres mnie zabija |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|