Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Radar
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 24, 2006 9:10 pm Temat postu: Jedno większe jądro |
|
|
Cześć., Mam 17 lat i ostatnio zuważyłem, że lewe jądro jest większe od prawego. Czy to normalne, czy jednak powinienem udać sie do lekarza? Pomóżcie. Z góry dzięki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
|
Wysłany: Sob Cze 24, 2006 9:42 pm Temat postu: |
|
|
Primo - poczytaj forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sirkamelot
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Normalne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jankes
|
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 11:31 pm Temat postu: Pytania |
|
|
Witam serdecznie.
Chciałbym zadać kilka pytań gdyż moge je zadać tutaj anonimowo a z rodzicami nie chcę o tym rozmawiać a więc tak mam 16-naście lat i sprawa wygląda tak:
Mam stulejke to już wiem jak tego się pozbyć i w ogole ale jest coś co mnie niepokoi jedno jądro mam większe od drugie żebym nie przesadził o raz większe jak nic (lewe większe od prawego) już zaznaczam, że mocz oddaje poprawnie i nasienie (jeżeli tego wymaga) też, czasami także pojawia się na mojej skórze takie czerwone zabarwienie które swędzi(piecze) następną sprawą jest to czy normalne jest to, że na penisie rosną włosy?! i ostatnie na zakończeniu naskórka gdy jest naciągnięty mogę dostrzec takie białe malutkie kuleczki(chrostki? nie wiem jak to nazwać) co to może być?
Prosze o poważne odpowiedzi.
Przenoszę, niech ktoś z modów to podczepi do jakiego temu, który będzie pasować / Zibi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 5:05 pm Temat postu: |
|
|
1. jedno jądro większe od drugiego to normalne
2. czerwone, swędzące plamy mogą być od obtarć, alergiczne lub mogą być to lekkie zmiany grzybicze. staraj się dokładnie po myciu osuszać miejsca intymne. tam gdzie plamy sie pojawiają i swędzi, możesz posmarować takim kremem clotrimazolum który jest dostępny bez recepty
3. włosy na penisie to normalna sprawa, ich ilość to sprawa indywidualna
4. pewnie prosaki - nic groźnego, poczytaj tutaj
http://www.biomedical.pl/forum/biale-krostki-na-penisie-mosznie-prawdopodobnie-prosaki-vt2611.html _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edat
|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 5:40 pm Temat postu: medycyna jądrowa, czyli nuklearna. |
|
|
Jadra nie sa równe, ale różnica podawana jest zbyt duża. Chyba dobrze byłoby, zeby zobaczył to lekarz seksuolog lub androlog(taki ginekolog dla facetów) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|