Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kiedy miałyście pierwszy raz orgazm?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
madea000

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 12:00 am    Temat postu: Kiedy miałyście pierwszy raz orgazm? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kiedy miałyście pierwszy raz orgazm? Wypowiedzcie się, to na pewno interesuje wiele dziewczyn... Czy wiek i doświadczenie mają coś do czynienia? Piszcie, piszcie:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pinia

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 12:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm ... mi sie to 'przytrafilo' mając może 15-16 lat we .. śnie. Mialam taki okres, że tak raz na dwa tygodnie budziłam sięw dziwnym stanie ( bo nie wiedzialam, ze to orgazm).

A tak z mężczyzną to jeszcze przed rozpoczęciem współżycia (jakies 3-4 miesiące związku) poprzez seks oralny. I jakie bylo zdziwienie ze to to samo co w nocy jak bylam młodsza Very Happy teraz przez sen sie nie zdarza, ale generalnie nie mam z tym problemu.

Wydaje mi sie, że takie statystyki, kiedy, po ilu itd nie mają sensu. Wiele zależy od faceta, od relacji między partnerami, od nastawienia i ew.uprzedzeń obu stron. No i trzeba uwzgelędnic, że są kobiety którym nie udało sie przeżyć tej przyjemności choc bardzo się staraja ... (biedulki)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja mialam jakies 17 lat - to podczas masturbacji Smile zaczelam wspolzyc w wieku 19 lat i na poczatku nie mialam orgazmu ale po jakims czasie udalo sie, wspolnie pracowalismy nad tym z partnerem Smile a teraz obecnie zadko bardzo sie zdaza zebym nie miala ....
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja dlugo juz wspolzylam z moim B. kiedy mialam pierwszy raz orgazm.Tak naprawde stalo sie to kiedy mielismy juz swoja mieszkanie jasna sytucje finansowa i bylam gotowa na ewentualna ciaze.Ja nie potrafie dojsc kiedy mam jakies stresy.
Powrót do góry
maaja

PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli mowa o orgazmie.... wspolzyje z chlopakiem od 2 miesiecy i wydaje mi sie ze nie mialam jeszcze orgazmu, moze raz przy pierwszym razie, ale ostatnio nie za bardzo... i zaczynam sie martwic dlaczego tak sie dzieje i jak rozpoznac orgazm... pomozcie....
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze to trudno pwoiedziec jak rozpoznac orgazm... mi jest goraco, mam takie ciarki, male dreszcze i czuje skurcze pochwy... a potem jest mi tak blogo Smile ... kazda z nas ma ciut inny ten orgazm... musisz sie rozluznic i o tym nie myslec bo to tez dekoncentruje, dajcie sie poniesc uczuciom i zblizeniu Smile
Powrót do góry
mona-lisa

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie tak mniej wiecej 2 tygodnie po pierwszym razie, no a wczesniej to samodzielnie, ale szczerze mowiac wole pierwsza opcje Wink)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1