Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
madea000
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 12:00 am Temat postu: Kiedy miałyście pierwszy raz orgazm? |
|
|
Kiedy miałyście pierwszy raz orgazm? Wypowiedzcie się, to na pewno interesuje wiele dziewczyn... Czy wiek i doświadczenie mają coś do czynienia? Piszcie, piszcie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pinia
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 12:05 pm Temat postu: |
|
|
hmm ... mi sie to 'przytrafilo' mając może 15-16 lat we .. śnie. Mialam taki okres, że tak raz na dwa tygodnie budziłam sięw dziwnym stanie ( bo nie wiedzialam, ze to orgazm).
A tak z mężczyzną to jeszcze przed rozpoczęciem współżycia (jakies 3-4 miesiące związku) poprzez seks oralny. I jakie bylo zdziwienie ze to to samo co w nocy jak bylam młodsza teraz przez sen sie nie zdarza, ale generalnie nie mam z tym problemu.
Wydaje mi sie, że takie statystyki, kiedy, po ilu itd nie mają sensu. Wiele zależy od faceta, od relacji między partnerami, od nastawienia i ew.uprzedzeń obu stron. No i trzeba uwzgelędnic, że są kobiety którym nie udało sie przeżyć tej przyjemności choc bardzo się staraja ... (biedulki) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 1:20 pm Temat postu: |
|
|
no ja mialam jakies 17 lat - to podczas masturbacji zaczelam wspolzyc w wieku 19 lat i na poczatku nie mialam orgazmu ale po jakims czasie udalo sie, wspolnie pracowalismy nad tym z partnerem a teraz obecnie zadko bardzo sie zdaza zebym nie miala .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 6:57 pm Temat postu: |
|
|
Ja dlugo juz wspolzylam z moim B. kiedy mialam pierwszy raz orgazm.Tak naprawde stalo sie to kiedy mielismy juz swoja mieszkanie jasna sytucje finansowa i bylam gotowa na ewentualna ciaze.Ja nie potrafie dojsc kiedy mam jakies stresy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maaja
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 10:32 pm Temat postu: |
|
|
jesli mowa o orgazmie.... wspolzyje z chlopakiem od 2 miesiecy i wydaje mi sie ze nie mialam jeszcze orgazmu, moze raz przy pierwszym razie, ale ostatnio nie za bardzo... i zaczynam sie martwic dlaczego tak sie dzieje i jak rozpoznac orgazm... pomozcie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 11:40 pm Temat postu: |
|
|
kurcze to trudno pwoiedziec jak rozpoznac orgazm... mi jest goraco, mam takie ciarki, male dreszcze i czuje skurcze pochwy... a potem jest mi tak blogo ... kazda z nas ma ciut inny ten orgazm... musisz sie rozluznic i o tym nie myslec bo to tez dekoncentruje, dajcie sie poniesc uczuciom i zblizeniu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mona-lisa
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 7:47 pm Temat postu: |
|
|
u mnie tak mniej wiecej 2 tygodnie po pierwszym razie, no a wczesniej to samodzielnie, ale szczerze mowiac wole pierwsza opcje ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|