Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sweet_girlmonia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 2:58 pm Temat postu: Kiedy mogę znów zacząć brać tabletki??!!! |
|
|
Brałam tabletki przez miesiąc tzn nawet nie dokończyłam opakowania (zostały dwie tabletki) teraz dostalam okres... Ale chce znowu zacząc brać tabletki.. tylko kiedy?? czy musze poczekać na następny okres i zacząć brać tak jak pierwsze opakowanie czyli w pierwszym dniu miesiączki??!!!
PROSZę O ODPOWIEDź ! :*
----edited by emilka----
proszę w tytule tematu nie stosować wyrażeń typu: pomocy, prosze o pomoc itd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:40 pm Temat postu: |
|
|
generalnie w pierwszym dniu miesiączki. ale to co teraz masz, to jest krwawienie z odstawienia tamtego opakowania czy po prostu okres? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sweet_girlmonia
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem.. okres powinnam dostac cos kolo 26 a dostalam 20.. wygląda jak normalna miesiączka .. juz 4 dzień mam krwawienie.. wiec wydaje mi sie ze to okres... podczas brania tabletek mialam niewielkie krwawienia... czyli musze poczekac na następną miesiączke i zacząć brać tak jak wtedy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 5:02 pm Temat postu: |
|
|
nie zrozumiałaś mnie
chodzi o to, czy to jest pierwsze krwawienie po odstawieniu tabletek, czy odstawiłaś i miałaś już jakiś okres bez tabletek?
jeżeli to jest okres, to możesz rozpocząć już dzisiaj a jak krwawienia z odstawienia, to albo po tzw. siedmiodniowej przerwie (po prostu skróciłaś opakowanie) albo poczekaj na kolejną miesiączkę i w pierwszym dniu zacznij brać. tak chyba będzie najlepiej. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sweet_girlmonia
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Tak to jest pierwsze krwawienie po odstawieniu tabletek
Też tak właśnie myślę.. chyba będzie najbezpieczniej jak poczekam do następnej miesiączki
Dziękuje za odpowiedz!! :*:*
----edited by emilka----
posty zostały połączone |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|