Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
edyta76
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:24 am Temat postu: kiedy widac embrion??? |
|
|
kochani
prawdopodobnie jestem w ciazy tylko ze jestem troszeczke zmartwiona ze jeszcze nie widac mojej fasolki
otatni okres mialam 7.05...B:HCG zrobilam 17.06 i bylo 4350..wczoraj tzn.23.06 zrobilam usg i jeszcze nic nie widac...ginekolog mowi ze to 6- 7 tydzien i cos powinno byc widac..ale poniewaz mam cykl bardzo nieregularny to nie jest pewne...aaaaaaaaaaaaaaaa jestem zdenerwowana jutro robie znow B-HCG i zobaczymy...torebeczka mojego malenstwa rosnie ale jego nie widac...co sadzicie moze to nie 6 tydzien tylko 5 ...i normalne ze nic nie widac...miejmy nadzieje ...napiszcie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:23 pm Temat postu: |
|
|
tak w 5 tyg z reguły jeszcze za wczesnie zeby zobaczyc. jesli bhcg pokazuje ciaze to napewno bedziesz mamuska nie denerwuj sie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
~~foczka~~
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie do Edyty76:czy byłaś może znowu na usg?ja mam ten sam problem i strasznie sie denerwuje bo jestem w ciazy a nie widac mojego malenstwa,zdziwilam sie gdy lekarz powiedział mi ze jestem w 7tyg bo 1.07 odebralam badanie krwi i wyszło mi 750 pani z laboratorium powiedziala mi ze to 3tydz czyli było to tydzien temu wiec powinnam byc w 4 tyg ja juz nie wiem co mam myslec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 5:39 pm Temat postu: |
|
|
foczka - moze przejdz sie do innego gina? zobaczysz co on powie i powiesz mu o swoich watpliwosciach... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
edyta76
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 6:05 pm Temat postu: u mnie widac |
|
|
foczka...nie przejmuj sie, ja tez bylam w strasznym stresie....zrobilam usg 18.06 i nic nie bylo widac, a moj ginekolog powiedzial ze to chyba juz 6 tydzien...umieralam ze strachu ale on byl spkojny...23.06 nastepne usg no i jest moj maluszek i ma 2 cm!!!!!..ni jak mu bije serduszko!!!! a ja jestem w 8 tygodniu i moje b-hcg to 27 145 wiec wszystko ok....nic sie nie martw...maluszek rosnie szybciutko i pewnie za jakis tydzien bedzie go widac....z 750 b-hcg raczej niemozliwe ze to 7 tydzien..moim zdaniem i wedlug norm to 3-4...no ale zalezy..a okres masz regularny???bo to tez ma wplyw... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
~~foczka~~
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Edytko dziekuje za odpowiedz.Okres miałam nieregularny i lekarz powiedział że to jest przez to.Strasznie sie boje bo nie moglam zajsc w ciaze a teraz cos takiego,lekarz twierdzi ze moja ciaza ma 1,5cm a najgorsze jest to ze na wizyte kazal mi przyjsc dopiero 13 sierpnia i jak ja mam to wszystko przejsc tyle czasu.Brałam luteine a 7.7 kazał mi ja odstawic i brac Nystatyne i wzielam wczoraj jena tabletke a dzis mialam ociupinke brazowe upławy i nie wiem czy to cos niepokojącego.Ciesze sie bardzo ze z Twoim maluszkiem jest wszystko dobrze Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
~~foczka~~
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 8:08 pm Temat postu: |
|
|
wind of hope:tak sobie pomyslałam aby pojsc do innego lekarza,znajomi mi radzom usg trójwymiarowe,ale ja tak sie boję boże a jak sie okaże,że go naprawde nie ma....... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edyta76
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 8:11 pm Temat postu: |
|
|
uplawy moga sie zdarzyc..no ale lepiej skontaktowac lekarza...jak masz telefon to dzwon(ja tak robie za kazdym razem jak mam watpliwosci) albo idz na wizyte wczesniej.....13.08 to jeszcze kawalek czasu.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
~~foczka~~
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 8:15 pm Temat postu: |
|
|
chyba poczekam tak z tydzien zeby moze lepiej było widać na usg i pójde.3majcie kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edyta76
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 8:35 pm Temat postu: |
|
|
trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daj znac |