Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 1:48 am Temat postu:
dzieki za odpowiedzi bo juz sie balam ze to cos dziwnego wkoncu pierwszy raz jestem w ciazy niewiem jeszcze dokladnie co i jak a obrzekow zadnych nie mam piersi tez mnie nie bola wiec macie racje to pewnie tak siara jeszcze raz wielkie dzieki uspokoilam sie panikara ze mnie i jesli tylko cos sie dzieje to odrazu sie martwie i juz mysle o najgorszych rzeczach pozdrawiam
Powrót do góry
manka265
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 11:06 am Temat postu:
czesc
a mi od czasu gdy zaczela wyplywac siara to strasznie mnie piersi swedza czy to normalne??
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 12:45 pm Temat postu:
Tak. To też normalne. Ale możesz się skonsultować z ginekologiem. Może doradzi coś, co złagodzi to odczucie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
Macedonia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 6:58 am Temat postu:
Wypływanie siary to normalna sprawa. Mnie tak swędziały piersi, że non stop je drapałam i masowałam. Po jakimś czasie to ustąpiło
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Ciąża i poród
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2