Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kilka pytań dot. biegania

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zmeczony24

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie to jest fakt, najpierw lepiej sie zbadac. Przy bieganiu jest tak ze aby spalac tluszcz musisz miec odpowiednie tetno, jesli masz problemy z cisnienieniem lepiej sobie dac spokoj z bieganiem. Moze przekonasz sie do roweru Wink jeszcz zostaje north walking czyli chodzenie z specjalistycznymi kijkami ale tez lepiej skonsultowac sie z lekarzem.

Sa tez inne sporty jak plywanie ? Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
helloween
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 7:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zmeczony24 napisał:
twierdzisz ze stawy kolanowe nie sa obciazone podczas biegania

napisalem tak ?

Zmeczony24 napisał:
odkad mam stycznosc z bieganiem jakies 4 lata nie spotkalem sie aby ktos omdlal w porannym biegu ;]

a ja sie jednak spotkalem.
dziwny z Ciebie czlowiek pewne rzeczy dosc logiczne sa dla Ciebie niezrozumiale Laughing

Babcia ile masz lat ? ile wazysz ?

Fakt zwiekszony wysilek podnosi cisnienie i jet niewskazany przy nadcisnieniu.
ja mialem w wieku 22 lat 150/100 cisienie dzis mam 100/70 albo 120/80

moj lek na to to:
spot
wysypianie sie
asparaginia ekstra magnezu potasu + cynk + omega 3 + czosnek i )
chyba dziala Mr. Green
Powrót do góry
Zmeczony24

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 10:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mysle schematami to wszystko. Sam napisales "wysypianie sie" ktos kto prowadzi w miare zdrowy tryb zycia nie ma prawa omdlec. To jest logika ;]
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing sle chodzi mi o zdrowy ryb zycia ine o nieganie na czczo po nocy Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2