Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 2:52 pm Temat postu: Kilka pytan odnosnie zabiegu oczyszczajecego twarz |
|
|
Mam takie pytanko. Kiedys mialam problem z tradzikiem, ale zniknal.
Tzn czasem mi cos tam wyskoczy ale sporadycznie i szybko znika.
Ale ostatnio zauwarzylam ze nazbieralo mi sie troche takiego "grysiku" w okolicach brody, nosa i troche na czole i postanowilam umowic sie do kosmetyczki na zabieg oczyszczajacy i stad moje pytanie.
Mam troche obawy ze moze mi powrocic tradzik boje sie ze jak znowu mi "rozbrzebia" buzie to powroci.
Kolezanka powiedziala mi ze raczej jest mala szansa na powrot tradziku, po tygodniu powinno wszystko wroci do normy, ale mimo wszystko mam obawy Wiecie troche walczylam z tradzikiem i nie bylo to za przyjemne wiec teraz mam troche obaw.
Co sadzicie w tej sprawie??
Aha, wogole to zaczelo sie od tego ze jak poszlam na regulacje brwi babka zagadala mnie kiedy ostatni raz mialam czyszczenie i ze dobrze by bylo jakbym sobie teraz zrobila,bo juz mi sie nazbieralo troche.
Wszycsy mi mowia, ze to przeciez kosmetyczka, ze wie co robi itp. Ze napewno mi nie napaskudzi ale mimo to sie stresuje
Poradzcie mi cos i dodajcie slowo otuchy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 4:09 pm Temat postu: |
|
|
dominiko cieszę się niezmiernie, że weszłam teraz tutaj na to forum, a już Ci piszę dlaczego..
a to dlatego, że dzisiaj byłam u kosmetyczki i niespełna 2 godzinki temu od niej wróciłam..
Moja twarz nie była jakoś bardzo trądzikowa, ale skłonna do trądziku, do takich białych podskórnych grudek (żadnych tam ropnych nie miałam)
Dzisiejsza wizyta była pierwszy raz w moim życiu i jestem bardzo zadowolona, twarzyczka jest super (nawet nie ma śladów, że było oczyszczanie (śladów typu: czerwona twarz)) Buzia jest gładziutka i pełna takiej jakby to nazwac świeżości
nie stresuj się naprawdę, nie ma czago żałowac (mówię tutaj o sobie, o mojej pani kosmetyczce) Efekty są zadowalające a co dopiero, gdy pójdzie się jeszcze z kilka razy:) Ja zapisałam się z porady kosmetyczki kolejny raz na luty, a potem to starczy raz a 3 miesiące.. i pewnie wyjdzie wszystkich wizyt z 5, ale stan skóry będzie idealny:)
ps. opisałam tutaj mój przypadek _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 4:39 pm Temat postu: |
|
|
No to ja mam podobnie do ciebie, tez mi sie tak troszeczke zbiera pod skora takiego syfu ale nie duzo.
Wiesz ja kiedys bardzo regularnie chodzilam na czyszczenia i powiem Ci ze nie bylam jakos rewelacyjnie zachwycona Moze dlatego ze mialam taki ropny tradzik, ale teraz nie mam to raz a dwa ze ide do innej kosmetyczki.
Moje kolezanki ja bardzo polecaja, mowia ze rewelacyjne kosmetyki i nowoczesny sprzet.
A mam jeszcze jedno pytanko. Mozesz mi powiedziec ile placilas za zabieg?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 6:31 pm Temat postu: |
|
|
za zabieg zapłaciłam 50 zł _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 6:35 pm Temat postu: |
|
|
o ja tez chce sie wybrac do kosmetyczki na zabieg oczyszczajacy i naklucie tzw "kaszakow" Chcialam pojsc przed swietami bo zarobilam pieniazkow ale niestety wydalam je na prezenty dla najblizszych i kiszka - jednym slowem jak bylam u kosmetyczki poltora miesiaca temu i robila mi ona henne brwi to mowila mi juz ktorys raz zrzedu ze przydalby mi sie zabieg oczyszczajacy i ze moja twraz zmienilaby sie natychmiast Mysle ze moze po Nowym roku pojde albo w lutym jak przybedzie mi troche funduszy..
A u mojej kosmetyczki taki zabieg kosztuje 80 zl albo 100 zl z algami morskimi ten drugi slyszalam ze lepszy jest. I wogole ze efekty wlasnie po takim oczyszczaniu sa niesamowite |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 10:09 pm Temat postu: |
|
|
no bo algi morskie to jest dodatek możesz przecież czyścić twarz bez nich.
czyszczenie twarzy sie opłaca, a i utraci sie tego paskudztwa trochę
na codzień: mleczko/żel+tonik |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 10:16 pm Temat postu: |
|
|
Ja pytalam sie kosmetyczki ile bedzie kosztowal moj zabieg powiedziala ze 120zl wiec troche drozej niz wasz
Ale podobno ma byc ful wypas Oby
W zasadzie to nie wiem skad moje obawy... Wszyscy ta babke chwala to raz, a pozatym nie raz mialam juz ten zabieg robiony.. Ah, ja jestem dziwna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 3:51 pm Temat postu: |
|
|
Juz po zabiegu. Wygladam nie zbyt ciekawie
Mam nadzieje ze szybko sie zagoi. Dostalam taki kremik przyspieszajacy gojenie sie tych podraznien. Ale jeszcze w srode bede musiala udac sie na prady bo zostalo mi jeszcze troche takich "niedobitkow" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 10:30 pm Temat postu: |
|
|
dominiko u mnie też było po zabiegu nieciekawie przez 2 dni (miałam lekkie zaczerwienienia). Smarowałam je maścią CEPAN i jak ręką odjął życzę Ci powodzonka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 10:51 pm Temat postu: |
|
|
No u mnie mysle jeszcze 2-4 dni az moja twarz w pelni dojdzie do siebie
Ja dostalam od tej kosmetyczki taka masc przyspieszajaca gojenie sie tych podraznien, wydaje mi sie ze daje efekt, na prawde wydaje mi sie ze szybciej sie goja
Napisala bym jaka nazwa tego kremu ale nie chce mi sie isc do lazienki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|