Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ChiveS
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 5:08 pm Temat postu: Kłucie w sercu? |
|
|
Jak byłem mały to często kuło mnie serce nie wiem od czego to było... rodzice mi mówili że od garbienia się. Teraz mam 16 lat i tylko czasami mam takie kłucia. Od czego to jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
trinitrotoluen Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Chociaż zdjęcie fusów po kawie byś wrzucił - a nóż by ktoś wywróżył. _________________ Fide, sed cui, vide! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 5:31 pm Temat postu: |
|
|
Mało prawdopodobne zeby to było od garbienia sie rodzice pewnie tak gadali żebyś sie niegarbił, przyczyn mogą być setki idz najpierw do pediatry _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mroczna
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 7:21 am Temat postu: |
|
|
KOLKA, taaak znam to ! Może być spowodowane tym, że dorastasz lub że masz za mało witamin. Ja np. mam to wtedy gdy mam za mało wysiłku a później nagle zaczynam trenować. ( trenuję koszykówkę ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawlowex
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 12:55 pm Temat postu: |
|
|
A ja mam inne pytanie w temacie. Mam 27 lat i od czasu do czasu czuje kłucie w sercu. Położe się i wszystko przechodzi. Chciałbym zrobić badania ale nie wiem jakie robi się w takich sytuacjach - EKG czy echo serca? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 7:51 am Temat postu: |
|
|
Ja miewam klucia w sercu ... czasem strasznie bolesne. Chodzilam do lekazy ... mialam robione ekg i jakies podstawowe badania. Jeden lekaz okreslil ze to pewnie od gazow ktore mi sie zbieraja i uciskaja ... chlopak byl bardzo orginalny
Jakiegos dnia dowiedzialam sie ze takie klucia sa wywolane brakiem (magnezu albo zelaza - juz nie pamietam doklanie) Od czasu kiedy czesciej lykam centrumy czy tez plusze klucia ustapily. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|