Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sandry1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 9:56 pm Temat postu: Dzięki |
|
|
Dziękuje za dobbre odpowiedzi Aż sie przestałam zamartwiac.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandry1
|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 10:00 pm Temat postu: KOlejne pytanie. |
|
|
Mam do Was kolejne pytanie. Czy przez to, że trochę się zamartwiam niechcianą ciążą moge nie mieć ochoty na petting i pieszczenie partnera?? Bo właśnie tak mam, co drażni mojego partnera.W ogóle nie mam chęci na igraszki.Proszę o szybką odpowiedź.POzdrawaim |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 11:51 pm Temat postu: |
|
|
Niestety tak .
Edukacja seksualna w wielu przypadkach pomaga - wie się kiedy w rzeczywistości można zajść, a kiedy nie ma praktycznie żadnych szans ;]
Pozostaje walczyć z sobą, albo przestać to robić przy obustronnej zgodzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agnieszka22031984
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 12:30 pm Temat postu: |
|
|
Czesc wszystki!!jestem tu nowa ale widze ze macie juz doswiadczenia i mogłybyscie mi pomoc. mam 22 lata a moj partner ma 25 lat, jestesmy razem juz 2 lata i od poltora roku wspolzyjemy ze soba.najpierw zabezpieczalismy sie prezerwatywa, a potem przeszlismy na pikułki antykoncepcyjne, brałam NOVYNETTE. od stycznia br. zachorowałam na padaczke, biore leki i chodze regularnie do lekarza i lekarz mowi ze nie ma zadnych przeciwskazan abym zaszła w ciążę, tabletek antykoncepcyjnych nie biore juz od lutego tego roku i od tamtej chwili wspolzyjemy bez zabezpieczenia, miesiac temu a dokladnie 10.V.2006 r dostalam miesiaczke, gdzie poprzednia miala miejsce 13 marca.od ostatniej miesiaczki wspolzylismy prawie tydzien w tydzien czasami nawet 4 razy w tyg. i nic, nie jestem w ciąży , byłam u ginekologa zrobiła mi USG dopochwowe i powiedziala ze jest wszystko wporzadku ze mam budowe narzadów rodnych książkową. moj partner jak mial 3 latka zachorował na zapalenie opon mózgowych, z zapascia serca, byl w śpiączce tydzien czasu.nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym ze nie moge zajsc w ciaze, czy to wina tabletek antykoncepcyjnych czy choroby mojego chlopaka. prosze Was pomóżcie bo juz nie wiem co robic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|