Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Logner
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2017 3:44 pm Temat postu: Kompleks z powodu penisa.... |
|
|
Witam wszystkich użytkowników .
Mam 26 lat i jestem prawiczkiem .... chyba z wyboru[na innych forach "doradzano" mi udanie się do prostytutki żeby się przełamać itd..... ale nie chcę robić tego z kobieta za pieniądze] ale też w głównej mierze spowodowane jest to przez kilkanaście sytuacji w moim życiu gdzie "wycofałem" się ze "społeczeństwa" itd[spokojnie już wsztstko jest w normie
Mam 173 cm wzrostu 70 kg wagi i mój penis w stanie wzwodu ma 14-15 cm i ok.13 cm obwodu.
Tak wiem,że jest to średnia europejska itd ale gdy poznaje kobietę po jakimś czasie uruchamia mi się strach przed tym,że gdy zobaczy mnie nago,to mnie wyśmieje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2017 9:10 am Temat postu: |
|
|
Ale jest to spowodowane wielkością penisa czy moze wstydem z jego wyglądu? Moim zdaniem jest to normalna wielkośc. Jeśi Ci nie odpowiada to zawsze możesz 2 czy 3 cm powiekszyc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2017 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Tak z ciekawości jak autor ma penisa powiększyć? Czy coś takiego jest w ogóle możliwe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2017 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Jasne, że tak Są naukowe opracowania na ten temat. Poleca się
regularne ćwiczenia, nie będę ich wymieniał ale w sieci jest bardzo wiele artykułów na ten temat
pompkę do powiększenia penisa - tylko polecam kupić sobie porządnie urządzenia a nie jakąś chińską podróbkę za 30 zł
oraz tabletki, które gwarantują najlepsze efekty. Jest jednak tak samo jak w przypadku poprzedniego punktu. Warto jest zdecydować się na profesjonalne tabletki, lepszej jakości. Bo jeśli zamówi się jakioś tani chłam z allegro to można oczekiwać jedynie efektu placebo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2017 1:02 pm Temat postu: |
|
|
W jaki sposób tabletki działają> Jakoś ciężko jest mi w to uwierzyć. Ostatnio czytałem, ze jest możliwe powiększenie kwasem hailuronowym. Ale to jest zabieg. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2017 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Taki zabieg daje efekty ale jedynie na pól roku. Poza tym powiększenie nie będzie większe niż 1 cm w długości i tyle samo w obwodzie. Pomijając fakt,ze wchodzi tutaj w grę ostrzyknięcia penisa a sam nie wiem czy bym się na coś takiego zgodził ( jak ze wszystkim mogą być efekty niepożądane). Tabletki pod tym względem są o wiele bezpieczniejsze. Polecane są na przykład tabletki Penis complete. Nie są tanie, ale kuracja 3 miesięczna daje bardzo dobre efekty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2017 1:06 pm Temat postu: |
|
|
No dobra ale penis nie wraca potem do poprzedniej małej wielkości? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2017 1:49 pm Temat postu: |
|
|
Powiększyłem penisa tymi tabletkami , udało mi się osiągnąć wspomniane 3 cm (nie spodziewałem się takiego efektu). Brałem je rok temu. Od tamtej pory nic się nie zmniejsza. Tak więc tak Efekt jest permanentny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|