FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nooise
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 10:33 pm Temat postu: konsekwencje zapalenie substancji narkotycznej. |
|
|
w sobotę miałem okazję zapalenia smartshivy ze smartshopu, w związku z czym mam pytanie.
czy stan otępienia jaki odczuwam od momentu zapalenia ( tj. sobota ) może świadczyć o jakimś trwałym uszkodzeniu mózgu? dodam, że jestem osobą przewrażliwioną, z różnego rodzaju fobiami. zastanawiam się więc czy to moja autosugestia czy fakyczny stan rzeczy. czy po tej smart shivie ze smart shopu, po dwóch zaciągnięciach jest to mozliwe?
ogólnie z tego rodzaju środkami nie eksperymentuję, to był dopiero mój drugi raz i jak sądzę ostatni
mam 19 lat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
freeyourmind
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 10:16 pm Temat postu: |
|
|
nie pal tego nieprzebadanego ścierwa, które powstało właśnie po to, żeby działy się z Twoją głową różne dziwne rzeczy. Lepiej pal gandzię. Dopalacze zostały wymyślone przez ludzi, którzy chcą, żebyś popadał w tego rodzaju lęki i fobie. Ja próbowałam parę razy tego ścierwa. Działa gorzej niż gandzia i tylko niszczy komórki w mózgu. Stanowczo odradzam. Odstaw to. Najlepsza jest natura.
Pozdro, bracie lub siostro. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|