Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Owszem. moze się też tak zdarzyć, że przez pierwsze 2 opakowania jest fatalnie a przy 3 juz jest ok. Dlatego zaleca się przyjmowanie danych tabletek minimum 3 cykle. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
darucha333
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 11:28 pm Temat postu: Re: Problem z kontraceptem |
|
|
selene177 napisał: | Jeżeli taki problem pojawił się juz na forum to przepraszam, ale jakos nie mogłam się go doszukać.
Niedawno po raz pierwszy zaczęłam stosować kontracept. Mam już 16 dzień cyklu i... dziennie mam plamienia o konsystencji i kolorze typowej dla końca okresu. Rok temu brałam yasminelle, owszem plamienia na poczatku występowały, ale może raz, dwa na miesiąc. Czy to normalne? :/ |
hej ja tez zaczelam miesiac temu kontracept i miesiac mam juz te plamienia, teraz przerwa na okres i nie wiem czy dalej je brac czy zmienic na inne bo przeciez oszalec mozna z tym plamieniem, po jakim czasie u Ciebie przeszło plamienie i czy mineło wogóle? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 10:58 am Temat postu: |
|
|
Organizm potrzebuje czasu na to ,żeby się "przyzwyczaić" do zmiany w ilości hormonów jaka się w nim znajduje.
Zaleca się wybrać 3 opakowania i jeśli w tym czasie plamienia nie ustaną, dobrze byłoby zmienić preparat. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|