Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kordek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 3:41 pm Temat postu: Kość ogonowa |
|
|
Cześć mam problem z mamą... Boli ją kość ogonowa gdy ją dotknie lub kty się na opiera i nie chce iść do lekarza... Mówi że paręnaście lat temu upadła na nią i ją bolało ponad miesiąc ale mówi że już potem nie miała problemów z nią, też słyszałem że to może być wywoływane mięśniakami. Proszę powiedzcie czy jest czym sie martwić czy to są tylko jakieś chwilowe przejścia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
new power 12
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli coś boli jest to znak,że coś się dzieje z organizmem. Wiadome jest,że przy zwykłym upadku i z czasowym bólem nie idzie się do lekarza. Jednakże gdy powraca i wywołuje problemy w życiu codziennym należy niezwłocznie udać się do lekarza. Nie jestem w stanie powiedzieć co to jest dokładnie,ale wierz mi,że lepiej iść teraz bo póżniej może być za póżno. Wczesna profilaktyka i wdrożenie leczenia pozwoli na szybkie wyeliminowanie bólu. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rambus190
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Prawdopodobnie, stłukła kość albo poważniej uraziła, zapewne za młodu uszkodziła kość ogonową po miesiącu zrosła się kość co powoduje większą podatność na uszkodzenia, powinna odczekać kilka tygodni jeśli nie przejdzie, będzie konieczne udanie się do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|