Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
starypajac Spamer
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 12:27 pm Temat postu: Kosmetyki z olejkiem Manuka |
|
|
Używaliście kiedyś kosmetyków z olejkiem z kwiatu manuka? macie jakies opinie? doswiadczenia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alonzo
|
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 6:23 pm Temat postu: |
|
|
ja używałem żelu antybakteryjnego manuka zdrowie. moge powiedziec same dobre rzeczy. mialem problem z nadpotliwoscia i roznymi podraznieniami skory no i po kilku tygodniach, moze miesiacu od stosowania problem zupelnie zniknal. moze nie tyle nadpotliwosci jako takiej ale jej skutkow. innych kosmetykow nie uzywalem ale pewnie sa tez niezle. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
starypajac Spamer
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2012 2:25 pm Temat postu: |
|
|
Też kupilem w tym manukazdrowie. dam znac czy dziala. dzieki za rade. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
starypajac Spamer
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Dziala Jestem super-zadowolony z tego zelu manukizdrowie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaliksa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2013 11:28 am Temat postu: |
|
|
A możecie coś więcej powiedzieć o tym żelu? Miód Manuka znam i olejek Manuka też kojarzę. Co to za żel, jakie ma właściwości i na co stosujecie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
janet5
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 10:34 am Temat postu: |
|
|
kaliksa napisał: | A możecie coś więcej powiedzieć o tym żelu? Miód Manuka znam i olejek Manuka też kojarzę. Co to za żel, jakie ma właściwości i na co stosujecie? |
ja jadłam miód Manuka na problemy ze skórą - łyżeczka dziennie przez ponad pół roku - w okresie zimowym zero zachorowań czy najmniejszych objawów przeziębienia, a skóra zdecydowanie się poprawiła
gorąco polecam. ja zamawiałam przez neta, ale widziała ostatnio na sklepowych półkach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
starypajac Spamer
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 2:31 pm Temat postu: |
|
|
kaliksa napisał: | A możecie coś więcej powiedzieć o tym żelu? Miód Manuka znam i olejek Manuka też kojarzę. Co to za żel, jakie ma właściwości i na co stosujecie? |
Jak wejdzisz na ---nie podajemy linków--- w kosmetyki to tam bedziesz miec ten zel i jakies inne kosmetyki. ja mam nadpotliwosc i mi pomaga rewelacyjnie, ale mysle, ze nie nadaje tez do jakis podraznien skory czy zapalen. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Migotka09
|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2013 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Moje dzieci smaruje olejkiem do masażu z manukazdrowie wpisz w goole to sklep z końcówką pl wyskoczy, fajne mają gotowe produkty, no i nie uczulają moje maleństwa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nanunana
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 10:49 am Temat postu: |
|
|
Faktycznie fajne te kosmetyki, sama zamówiłam sobie olejek, a widzieliście fejsa tego miodu? Tak samo wystarczy wpisac na fb manukazdrowie i wyskakuje, mają czasami fajne porady co można z miodu zrobic jak ktos tak bardzo nie rpzepada za czystym do jedzenia, lol. Ja tam zazwyczaj preferuje herbatki zmiodkiem, odrzuciłam cukier |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kłoskowska
|
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 12:04 pm Temat postu: |
|
|
fejsa mają całkiem spoko duo porad i informacji i nie że tylko o swoim miodku wiec fajnie nawet tak o się zaznajomic z manukazdrowie, a co do olejku to miałam, uzywalam na skóre bo mma taka szorstką suchą ciągle i żadna oliwka czy balsamy mi nie pomogly a tutaj widze poprawe, narazie miesiac zobaczyy jak dalej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|