Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michał Ka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2012 4:13 pm Temat postu: Kręg-Clinic Poznań chiropraktyka opinie |
|
|
Witam, szukam opinii o tym miejscu. Znajoma mnie tam wysyla z wypadającym dyskiem, mówi że mam tam iść na zabiegi do chiropraktyka. Czy ktoś z Was wie cos więcej o chiropraktyce i o tej klinice? warto sie tam wybrac? To prywatna klinika, dlatego wole najpierw zasięgnąć opinii, zanim wydam siano. Dodam jeszcze ze bylem juz u kilku lekarzy, staram sie rowniez wykonywać zalecony ćwiczenia, ale plecy ciagle bolą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RomanaM
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 12:23 pm Temat postu: |
|
|
Tu jest dużo opinii o tej klinice USUWAM Gosia85 Ogólnie ludzie wypowiadają się raczej pozytywnie i chwalą to miejsce. Osobiście nie byłam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mazowszanka
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2012 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Ja tam byłam. warto sie tam wybrać jak ktoś ma kłopoty z kręgosłupem, są bardzo dobrzy. Wcześniej dysk mi wypadł dwukrotnie, po wizycie i serii zabiegów Kręg Clinic i wykonywaniu zaleconych przez nic ćwiczeń od dwóch i pól roku mam z plecami spokój. Słyszałam tez kilka dobrych opinii od moich znajomych, a mój kolega chodzi tam na rehabilitacje po operacji kolana. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
miaszka
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 2:32 pm Temat postu: jak najbardziej:) |
|
|
leczyłam tam rwę kulszową - chodzilam na zabiegi chiropraktyczne. Pomogło, teraz czuję sie w koncu dobrze, a przez pól roku prawie nie mogłam się ruszac i prawie straciłam prace. Chodzilam na wizyty do innych lekarzy, ale za kazdym razem bol wracal, mimo leków, zabiegów i cwiczen. Teraz od 2,5 mies jest (odpukac!) spokój. Gorące polecam tą klinikę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
vivinka
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2013 11:54 am Temat postu: super |
|
|
bardzo dobra klinka. byłam ta z bólem barku, którego nie umiał wyleczyć zaden lekarz ani rehabilitant. pomogła chiropraktyka, po serii zabiegów ból minąl, a ulga jest niesamowita. polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
refanska
|
Wysłany: Pon Sie 19, 2013 10:24 am Temat postu: sa ok |
|
|
Ja korzystałam, są ok ale strasznie sobie liczą. Byłam też u gościa w Gnieznie to jest ich uczen, bardzo duzo potrafi i jest o wiele sympatyczniejszy ale jest tańszy i to o wiele |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|